Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Jenny Alversjö visar upp relationen med TV4-kollegan – som många misstänkt!

30 aug, 2024, 12:00
Jenny Alversjö och Erik Videgård
Jenny Alversjö och TV4-kollegan har en oförneklig kemi i tv-rutan – och även utanför visar det sig! Nu får vi se den fina relationen.
Annons
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”Brand logo
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”

Att profilerna i Nyhetsmorgon kommer varandra nära är ingen hemlighet. Flera av programledarna har vittnat om att de nästan är som en liten familj!

Och två personer som kommit varandra särskilt nära är Jenny Alversjö, 50, och Erik Videgård, 64. Deras kemi i tv-rutan går nästan att ta på – och de umgås även privat.

De har vi fått se prov på flera gånger under åren. Och nu har de hänt igen – denna gång blev det middag hemma hos Erik själv!

Jenny Alversjös och Erik Videgårds relation

Att Erik och Jenny kommer bra överens är tydligt. Och när Svensk Damtidning frågade den förstnämnda vem han egentligen står närmast i Nymo-gänget var svaret självklart:

Annons

– Det är ju Jenny Alversjö. Det är det. Jag och Jenny gör ju stort sätt varje söndag i Nyhetsmorgon ihop. Men sen är jag ju god vän med de andra också.

Att så är fallet kunde man nästan förstå. Utöver att vara kolleger i Nyhetsmorgon har TV4-profilerna också haft en podcast ihop, Matresan, och varit på Mallorca tillsammans under en privat semester.

När Jenny fyllde 50 tidigare i år, då stod vännen Erik bakom den utsökta menyn! Och nu har han lagat mat till sin vän igen, men denna gång i sitt eget hem.

Jenny Alversjös middag med Erik Videgård

Det går att se på Instagram. Här visar både Jenny och Erik upp en middagsbjudning i den sistnämndas nya lägenhet på söder i Stockholm. Det råder inga tvivel om att de hade det trevligt:

Annons

"Middag med vänner deluxe-edition👌🏻❤️", skriver Jenny.

Och Erik säger så här:

"Viktigt att ta sig tid med sina nära vänner. Glöm inte det! Kvällens middag gav mig massor av energi att köra framåt. Så tacksam för smarta, snygga, intelligenta, inspirerande och fina kompisar".

Utöver Jenny var tv-kocken Markiz Talhaoui och mångsysslaren Niklas Berglind på plats – och de såg ut att ha en underbar kväll! Se bara själva:

Annons

Foto: TT, Instagram

Annons