Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Jenny och Steffo överens efter oenigheten – kan jobba ihop igen

06 sep, 2024, 16:30
Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist
Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist tänkte för olika, och slutade därför jobba ihop. Men nu är de återförenade i Nyhetsmorgon – till tittarnas stora glädje.
Annons
Här vägrar Steffo svara på känsliga frågan om kungenBrand logo
Här vägrar Steffo svara på känsliga frågan om kungen

Under fredagen händer det – Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist tillbaka i Nyhetsmorgon tillsammans efter en lång paus.

Och det är också en paus Steffo berättat mer om för Svensk Damtidning – och låtit oss veta att det handlar om en meningsskiljaktighet mellan de tidigare parhästarna.

Men nu tycks Jenny alltså tänkt om, i alla fall för dagen. Och tittarna kunde inte vara gladare. Det är en riktig kärleksfest på sociala medier.

Steffo och Jenny återförenade

Jenny och Steffo har ett fullspäckat program när de kliver in i Nyhetsmorgon-studion på fredagsmorgonen. Och den sistnämnda uttrycker viss nervositet för sändningen. Han och Jenny har ju en historia av att råka säga fel och hamna i fnissattacker:

Annons

"Liiiiite orolig för morrondagens sändning😇 varken Jempa eller jag har mognat, i morron återförenas vi och i ett av ämnena spelar analkulor en huvudroll (schack-revansch). Ååååå. Håll i hatten😎 jag har tränat genom att säga analkulor 250 ggr idag, men fråga är om det räcker 😶", skriver Steffo på Instagram.

Ja, bland de mest minnesvärda ögonblicken var när parhästarna 2013 skulle prata om tyfonen Fittow, och Jenny inte riktigt kunde hantera namnet:

Annons

– Från Britta till... Fitow, sa hon då förvirrat i programmet, vilket fick Steffo att säga "nää?", följt av många fniss. Det blev till och med tårar för att programledarna skrattade så mycket.

Jenny Strömstedt torkar tårar av skratt medan Steffo Törnquist skrattar
Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist kunde inte sluta skratta efter Fittow-fadäsen.Skärmdump TV4

Så visst förstår man att Steffo kan känna sig lite nervös inför fredagens sändning. Samtidigt är det ju ett väldigt kärt återseende.

Därför tog Jenny och Steffo paus

Men hur kommer det sig egentligen att Jenny och Steffo tog en jobb-paus från varandra till att börja med? Jo, ett annorlunda förhållningssätt till Nyhetsmorgons tider. Som Steffo tidigare sagt till Svensk Damtidning:

– Jenny orkade inte riktigt de tidiga mornarna på samma sätt som jag, hon gör ju en del annat också, Tillsammans med Strömstedt och lite sånt. Så då pausade vi ett tag, det är mycket enklare att köra helgerna som hon gör. Och det var för hon inte orkade helt enkelt.

Men under fredagen gör Jenny alltså ett undantag, till mångas glädje!

Foto: Skärmdump TV4

Annons