Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Jenny Strömstedts fantastiska besked med maken Niklas – efter 13 år som gifta

28 jul, 2024, 06:30
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Instagram
Det blev ett härligt firande för Niklas på födelsedagen.
Annons
Niklas Strömstedts okända bråk med JennyBrand logo
Niklas Strömstedts okända bråk med Jenny

Har du koll på hur Niklas utan Jenny Strömstedt träffades?

Det har vi!

Så träffades Niklas och Jenny Strömstedt

Idag räknas de som ett av Sveriges mest självklara kändispar. Med Niklas långa karriär som popidol och Jennys vassa programledarkunskaper har de blivit några att räkna med både i tv och musikvärlden.

Början på deras gemensamma historia är något många drömmer om. De flyttade nämligen in i samma område, cirka en minut ifrån varandra – på samma dag!

Därefter råkade de in i varandra på närliggande caféer. Som tur var hade de dessutom gemensamma vänner, vilket underlättade de allra första samtalen och det första steget till en romans.

Jenny om första mötet med Niklas Strömstedt

Men exakt hur det hela utvecklade sig har både Jenny och Niklas olika bilder av. Enligt Niklas var det Jenny som lade första stöten, något Jenny förnekar:

Annons

– Jag kanske skickade ett sms men det var ju du som ville att vi skulle ses. Hela upplevelsen var att det var du som raggade upp mig. Men du är en gammal popstjärna som var stor på 90-talet så du tror att alla tjejer som pratar med dig raggar upp dig, sa Jenny i tv-programmet "Tillsammans med Strömstedts".

Och ödet visade sig ha stora planer för paret. Fyra år senare tackade Jenny glatt ja till Niklas frieri på Bromans Hotell i Trosa.

Jenny firar Niklas på födelsedagen

Nu har det gått hela 17 år sedan paret blev ett. Och än idag kilar de stadigt.

Den 25 juli firade Niklas 66 år. Och dagen till ära uppvaktades han ordentligt av sin fru med både tårta och ljus – något Jenny visar upp på Instagram:

"Grattis på födelsedagen!, skriver hon till videoklippet på Niklas följt av hjärtemojis.

Firade 13 år som gifta

Inte nog med det. Den 17 juli firade paret även 13 år som gifta, vilket Svensk Damtidning uppmärksammade.

Det blev en ordentlig kärleksfest. Samma dag tog Niklas klivet ut på Sollidens scen på Öland för att uppträda framför publiken – med sitt allra största stöd Jenny bland åskådarmassan.

Annons