Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Jenny Strömstedts klädval i Nyhetsmorgon rör upp känslor: "Får du...?"

16 okt, 2024, 06:00
Jenny Strömstedt har blivit en snackis – för hennes kläder i Nyhetsmorgon.
Annons

Jenny Strömstedt kräver knappast någon närmare förklaring – har man någon gång slagit på TV4 lär hennes ansikte vara bekant.

Men hon är inte bara en hyllad programledare, det visar sig också att Jenny är trendsättare av rang! Här är plagget som får tittarna att gapa.

Jenny Strömstedts krav på Steffo TörnquistBrand logo
Jenny Strömstedts krav på Steffo Törnquist

Sanningen om kläderna i Nyhetsmorgon

Programledarna i Nyhetsmorgon får ofta kommentarer och hyllas för sina kläder, och hjärnan bakom det hela är Siroun Forsberg.

För det går ju knappt en sändning utan att tittarna frågar varifrån en viss blus, klänning eller stickad tröja kommer ifrån – och Siroun är svaret.

Det är hon som är huvudstylist på Nyhetsmorgon, Efter fem, TV4 Nyheterna och Vädret, och alltså den som varje morgon skapar magi med sina snygga looks!

Annons

De morgonpigga programledarna slipper alltså rota i garderoben när klockan ringer mitt i natten, och slipper också lägga stålar på nya kläder stup i kvarten. För faktum är att inte alla plagg de bär är deras egna.

– Nä, inte alltid, mycket återanvänds, det mesta lånas…, har Jenny Strömstedt konstaterat.

Starka reaktion efter Jenny Strömstedts klädval i Nyhetsmorgon

Under helgens sändning av Nyhetsmorgon stod Jenny Strömstedt för veckans främsta modesuccé, i alla fall om man ska tro de kommentarer som haglade in:

Älskar tröjan du hade idag. Varifrån kommer den?

Du är bäst på att intervjua och lyssna och alltid snyggt klädd. Du är ett proffs.

Ååååå tröjan! Får du berätta var den är möjlig att köpa tro?

Och nu är svaret inne. Hon var höst-fin i en stickad mörkgrå tröja med hög krage, från märket Soft Goat. Soft Goat är ett svenskt märke, grundat av Stephanie Bergström. Klingar namnet bekant? Det är prinsessan Madeleines barndomsvän, och hennes ex-fästman Jonas Bergströms fru. Soft Goat är en riktig prinsess-favorit, som ofta bärs av våra kungligheter – och nu Jenny!

Foto: TV4/Instagram



Annons