Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kändiskvinnans hårda attack mot E-Type – orden Melinda Jacobs inte vill höra

01 okt, 2024, 22:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Nu får sig Martin "E-Type" Eriksson en riktig känga av tv-profilen.
Annons
E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

När det stod klart att Martin "E-Type" Eriksson funnit kärleken i barnrättskämpen Melinda Jacobs tog det inte lång tid innan de kunde benämnas som ett av Sveriges hetaste kändispar.

Martin "E-Type" Eriksson och Melinda Jacobs bröllop

Det blev iallafall tydligt när de lördagen den 16 september sa ja till varandra i kyrkan i Vadstena, under mycket uppmärksammade former.

Bland bröllopsgästerna fanns flera välkända ansikten – inte minst statsminister Ulf Kristersson, vars fru Birgitta Ed agerade vigselförrättare.

Martin och Melindas husrenovering

Sedan gick saker fort. Melinda och Martin fortsatte med renoveringen av sitt hus i Vadstena, en process som Melindas följare fått hänga med på via sociala medier.

Annons

Samtidigt växte familjen. Melinda och Martin hade fått en gemensam dotter och i huset bor nu en stor familj som innefattar flera av Melindas fosterhemsbarn.

Kändiskvinnans hårda ord om programledaren

Det verkar alltså som om livet flyter på för det omtyckta kändisparet. Men nu är det en person som höjer sin kritiska röst gentemot Martin.

Hon heter Jackie Ferm, och vann 2010 det kontroversiella tv-programmet "Paradise Hotel". Sedan dess har hon byggt upp en gedigen följarskara och har även släppt en bok vid namn "Rövardotter", där läsaren får ta del av hennes livshistoria som dotter till bankrånaren Lars-Inge Svartenbrandt.

Jackie Ferm är också känd för att inte hålla inne med sina åsikter, och har vid flertalet gånger kritiserat både branschkollegor som kändisar.

En av dem som hamnade i hetluften var programledaren Frederik Skavlan, som fick sig en känga av Jackie efter att hon bjudits in till en intervju i hans talkshow "Skavlan".

Annons

"Skavlan var faktiskt en utav dom värsta intervjuerna jag gjort", skrev hon på sociala medier efter intervjun och tillade:

"Skavlan hade ju inte läst på om mig. Så jag fick mest prata på själv. Han intervjuade inte mig bra och hade mer smink än mig också. Samt sminkade händer. Vilket jag inte kunde sluta stirra på."

Vilket drömbröllop! Här säger E-type och Melinda Jacobs ja till varandraBrand logo
Vilket drömbröllop! Här säger E-type och Melinda Jacobs ja till varandra

Jackie Ferms känga till Martin "E-Type" Eriksson

Nu riktar Jackie även strålkastaren mot Martin "E-Type" Eriksson. I ett inlägg på Instagram hänger hon ut flera kändisar hon upplevt vara otrevliga.

En av dem är Martin, som får titeln "oskönaste kändisen" av profilen. Exakt varför går hon däremot inte in på.

Annons