Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kristin Kaspersen öppnar upp om oväntade beslutet – byter karriär: “Kämpat”

23 okt, 2024, 21:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
TT.
Kristin Kaspersen, 55, har bestämt sig – berättar om karriärbytet.
Annons
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Kristin Kaspersen, 55, har många spjut i elden och alltid något nytt på gång!

Vid sidan av sitt arbete som programledare driver hon podcasten Nyfiken På – och hennes nyfikenhet har nu fått henne att tänka om och byta bana i karriären.

Nu berättar hon om beslutet.

Kristin Kaspersen öppnar upp om nya karriärbeslutet

Kristin Kaspersen har haft en lång och gedigen karriär inom tv-branschen. Hon har guidat oss genom program som Fångarna på fortet, Melodifestivalen och nu senast i det nya tv-formatet Race across the world.

Annons

Förutom att arbeta som programledare driver hon även podd och arrangerar med jämna mellanrum träningsresor.

Nyligen kom hon hem från just en sådan och delade med sig om hur den senaste tiden i livet har varit för sina följare på Instagram.

– Det är ungefär fyra veckor som jag har varit borta, två träningsresor och två tv-program. Det har varit fysiskt utmanande tv-program kanske, men framförallt kanske mentalt, säger Kristin i ett videoklipp på Instagram.

Annons

I videoklippet passade hon även på att dela med sig av några spännande nyheter – hon ska nämligen påbörja ett nytt spännande kapitel.

"Inte känt mig tillräckligt bra"

Kristin som alltid håller ögonen öppna för nya spännande projekt berättar att hon har börjat studera.

– Samtidigt har jag börjat plugga coachning och att bli samtalscoach, så det händer mycket här uppe i huvudet det kan jag säga, säger Kristin och pekar på sitt huvud.

Kristin berättar att hon redan nu lärt sig massor av nya saker och att det hela känns väldigt spännande. Hon delar också med sig av några nya personliga insikter.

Annons
Kristin Kaspersen öppnar upp om nya beslutet att börja studera! Foto: Claudio Bresciani/TT

– En sak som jag verkligen reflekterat över och landat i det är att jag väldigt många gånger kämpat för att visa andra att jag kan.

– Även om de inte har förväntat sig det så har jag ändå aldrig gett mig, för att jag ska visa att jag kan och inte känt mig tillräckligt bra men det kan jag känna att jag är nu och att jag inte behöver prestera för andra, säger Kristin.

Foto: TT, Instagram/Kristin Kaspersen.

Annons