Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kristin Kaspersen, 55, visar upp kärleken – efter alla år: "Min"

08 okt, 2024, 13:00
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen väljer att visa upp kärleken hon känner – och det är svårt att inte le!
Annons
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Kristin Kaspersen, 55, är en arbetsmyra av rang men hon ser också till att prioritera sina nära och kära.

Och ibland kan dessa världar sammandrabba.

Så är fallet nu när Kristin leder en träningsresa med en mycket speciell person – som hon nu visar upp med orden "min"!

Kristin Kaspersens kärleksfulla ord

Kristin har många strängar på sin lyra. Utöver att vara programledare och driva podcasten "Nyfiken på" anordnar hon även regelbundet träningsresor – och befinner sig faktiskt på en just nu.

Ja, Kristin har bytt ut kylan i Sverige mot solen i grekiska Kolymbari där hon erbjuder träningsklasser i olika former, så som yoga, crossfit-inspirerande pass och boxning.

Och hon är inte där ensam. Resan anordnas tillsammans med företaget Retreafy och vid sin sida har hon en kär vän – Mia Rodhborn!

Mia är tränare som vunnit Guldhjärtat för årets bästa träningsinstruktör. Men hon är alltså också en nära vän till Kristin som hon känt i många år.

Annons

Och nu, när hon och Kristin leder en träningsresa tillsammans, passar tv-profilen på att visa upp kärleken hon känner för Mia:

"En ynnest att få jobba tillsammans med en av mina bästa vänner @miarodhborn . Hon är klok, rolig, varm, nära till skratt och extremt proffsig. Dessutom är hon extremt omtänksam. Och bästa av allt… hon är min vän❤️", är Kristins exakta ord.

På bild får vi se Kristin och Mia tillsammans och deras fina vänskap lyser igenom!

Kristin Kaspersens nya beslut

Kristin är som sagt känd för att jobba hårt men hon vet också när hon måste bromsa, som hon gjort nu.

Ja, mellan tv-inspelningar, sin podcast och en ny coachingkurs har hon bestämt sig för att släppa "Nyfiken på" en gång i månaden i stället för en gång i veckan.

Något hon själv meddelat på Instagram:

"För mig är det viktigt att läsa på och göra research ordentligt inför varje gäst. Och nu räcker inte tiden riktigt till eftersom jobbet bakom varje avsnitt tar mycket tid, och jag vill lägga ner den tiden för att göra avsnitten så bra som möjligt", skrev Kristin när hon meddelade beslutet.

Men träningsresan har hon alltså ändå lyckats skapa tid för, och hon och Mia ser ut att ha det väldigt trevligt!

Foto: TT

Annons