Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kristin Kaspersen med Let's Dance-profilen – visar upp kärleken efter fem år!

24 sep, 2024, 07:00
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen ler från öra till öra – när hon visar upp kärleken hon känner för Let's Dance-profilen!
Annons
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Kristin Kaspersen, 54, är en riktig arbetsmyra. Men hon ser också till att prioritera sina nära och kära.

Det blir tydligt på Kristins officiella Instagramkonto med nära 280 000 följare. Och det är även här hon nu väljer att träda fram – med kärleken för en viss Let's Dance-profil!

"Så tacksam du klev in i mitt liv 2019", skriver Kristin bland annat i det underbara inlägget som får hennes fans att jubla.

Kristin Kaspersen och Let's Dance

Kristin Kaspersen har Let's Dance att tacka för mycket – programet har gett henne så många fina relationer!

Först tävlade Kristin med Calle Sterner 2019 - där de kammade hem vinsten - sedan gjorde hon comeback 2022, men då som programledare.

Så att Kristin kommit nära flera av proffsdansarna är inte konstigt. Bland annat har hon tidigare haft ett yoga- och dansretreat med Tobias Karlsson, och vi har även sett henne hänga med proffsdansaren Katja Lujan Engelholm på Järvsö, vilket Kristin själv visat upp på bild.

Men en Let's Dance-relation Kristin har sticker ändå ut, den med dansaren Linn Hegdal.

Linn har dykt upp kring Kristins sida mycket de senaste åren, och först verkade det bara som att de bildat en väldigt fin vänskap.

Annons

Men i början av året fick vi ytterligare förklaring till att Kristin och Linn funnit varandra. Då bekräftade nämligen Kristins son, Filip Lamprecht, att han och Linn var ett par.

Kristin om Let's Dance-profilen: "Älskar"

Filip och Linn träffades just genom Let's Dance och det dröjde inte länge innan romansrykten började hagla, men då dementerade båda bestämt att det skulle röra sig om mer än bara vänskap. Vid tillfället var Filip tillsammans med Peg Parnevik.

Men nu har alltså kärlek uppstått. Och kärlek känner också Kristin för sin "svärdotter". Det blir tydligt nu när Linn fyller år och tokhyllas av sin pojkväns mamma:

"Idag fyller hon år, finaste, roligaste, snällaste @linnhegdal . Så tacksam du klev in i mitt liv 2019 och för att du idag är en del av min familj.Stor grattis!🥂❤️ love you❣️", går att läsa i det fina inlägget.

Det är svårt att inte le!

Foto: TT

Annons