Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kristin Kaspersens nya kärleksbesked: “Sågs i somras”

13 okt, 2024, 07:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
TT.
Kristin Kaspersen öppnar upp om nya relationen!
Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Kristin Kaspersen, 55, har alltid mycket på gång. Just nu är hon aktuell som programledare i det nya tv-programmet Race Across the World där vi får följa svenska kändisar som försöker ta sig 11 000 kilometer utan varken mobiltelefon eller bankkort.

För de som föredrar att lyssna framför att titta har Kristin även en egenpodcast med namnet Nyfiken På.

Utöver sitt jobb värnar Kristin även om sina nära och kära. Nu berättar hon om en extra speciell relation som nyligen började blomstra.

Kristin Kaspersen delar med sig av speciella relationen

Just nu befinner sig Kristin på en träningsresa i grekiska Kolymbari. Ett eget initiativ som hon då och då arrangerar för att komma bort från kylan i Sverige och fylla på med ny energi.

Annons

På resorna arrangerar hon olika träningsklasser som yoga och boxning. Just denna arrangerar hon tillsammans med vännen och yogainstruktören Mia Rodhborn och företaget Retreafy.

– Dagarna har fyllts med yoga från kl.07, online kurs, jobb för TV-projekt i Sthlm, föreläsning och lite vila i solstolen, till träning och härliga samtal med två fina vänner, skriver Kristin på Instagram.

Kristin Kaspersen delar bilder från träningsresan med vännerna. Foto: Instagram/Kristin Kaspersen.

Mia är däremot inte den enda kompisen som Kristin har vid sin sida under kursen. På sin Instagram-story delar hon även bilder på vännen Jennifer Wesslau som också valt att följa med!

Kristin har också införskaffat sig en ny kamera inför resan och berättar hur hon tycker att känslan "blir något extra med en riktig kamera".

Annons

– Testar min nya kamera som man kan styra från mobilen. Jennifer tittade ner i mobilen och trodde det var den som tog kort, skriver Kristin.

Under bilden skriver Kristin några rader om hennes speciella relation till Jennifer – de har nämligen känt varandra sedan de var små.

Återförenades över en middag

Vissa kanske känner igen Jennifer från tv-programmet Wahlgrens värld där hon ibland dyker upp. För Kristin och Jennifer delar inte bara en egen vänskapsrelation, de är också kompisar med Pernilla Wahlgren.

– Jennifer och jag spelade teater tillsammans när vi var 10 år. Vi har setts sporadiskt under ären men i somras sågs vi och åt middag. Så fint att hitta en djupare vänskap med någon jag känt sa länge, skriver Kristin och tilläger:

– Riktig vänskap gör livet rikare.

Foto: TT, Instagram/Kristin Kaspersen.

Annons