Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia Ståhl och Tareq Taylor tar till hjälp – det ska deras bebis heta

27 aug, 2024, 11:30
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Sofia och Tareq funderar på bebisnamn – och tar hjälp av följarna!
Annons
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Det bakas en liten knodd i Sofia Ståhls mage just nu.

Sofia Stål gravid – berättar om lyckan

Hon och kändiskocken Tareq Taylor väntar nämligen deras första gemensamma barn. Och det har varit både högt och lågt för Sofia under graviditeten.

De första veckorna levde hormonerna loppan och mycket av det gick ut över sambon, berättar Sofia.

”Var helt slut, hade en del humörsvängningar och liksom taggig mot Tareq som jag aldrig är annars. När kroppen landat i att ah nu är vi gravida så det bakas så kom några veckor med illamående och fortsatt trötthet men i övrigt rätt bra. Inte mitt piggaste och gladaste men det är mycket begärt i den omställningen”.

Sofia Ståhl om att vara gravid igen

Men nu verkar det ha lugnat sig – en efterlängtad vändning för Sofia. Det är ju trots allt inte hennes första graviditet, något som i de flesta fall är positivt.

Annons

Men det finns också en baksida, nämligen oron. Sofias dotter Edith föddes redan 2017 och det var inte en helt enkel resa.

– Jag vågar knappt säga det, men jag har inga krämpor, säger Sofia om nuvarande graviditeten till Mama och fortsätter:

– Förra gången hade jag järnbrist, illamående, foglossning, jag var torr i munnen hela tiden. Nu får jag ju anpassa lite grann så klart, men än så länge är inte magen gigantisk, så då kan jag ju ändå köra på. Men sen är Tareq hela tiden så här: ”Nej, ta inte den älskling, lyft inte den där, jag tar den där”.

Det ska Sofia Ståhl och Tareq Taylors bebis heta

För att fördriva tiden passar Sofia och Tareq på att bygga på huset. Och det är en fundering som de ständigt går runt med – nämligen barnets namn!

Och det verkar inte vara en helt enkel nöt att knäcka. Sofia har nämligen tagit till Instagram för att fråga sina följare om råd.

”Hallå?! Det är snart halvvägs. Vad fasen ska den heta? Hjälp!”, säger hon i en video och pekar på magen.

"Vi är halvvägs och listan på namnförslag ekar oroväckande tom! Några förslag?", står det under klippet.

Och namnförslagen har rullat in. Tur att Sofia har så många hjälpsamma följare! Nu återstår det att se om de väljer något av namnen.

Annons