Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kristin Kaspersen i triangeldrama – blivit kär i sin Let's Dance-partner

28 sep, 2024, 13:00
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen har blivit indragen i triangeldramat – med Let's Dance-profilerna.
Annons
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Kristin Kaspersen, 54, har Let's Dance att tacka för mycket. Programmet som hon vann 2019 och senare blev programledare för har gett henne många fina relationer.

Men, det är också Let's Dance som nu gjort henne indragen i ett triangeldrama – där kärlek uppstått, möjligtvis när en av parterna var i en relation.

Nu kommer situationen upp till ytan med ny kraft, efter att Kristin dikterat ett känslofyllta Instagraminlägg.

Blev kär i sin danspartner

Kristin är inte den enda i familjen som vunnit Let's Dance. Det har även sonen Filip Lamprecht, 27.

Han svängde på höfterna med Linn Hegdal, 29, för tre år sedan och kammade alltså hem hela vinsten, men inte utan dramatik.

Tidigt i programmet började det florera rykten om att Filip och Linn var mer än bara danspartners och vänner – något som tog hårt på Filips dåvarande flickvän, Peg Parnevik, 29:

Annons

"Förstår ni ens hur okänsligt och elakt det är mot någons livskamrat och kärlek? Seriöst dra åt helvete", skrev hon då bland annat på Instagram.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik lutar sina huvuden mot varandra
Filip Lamprecht och Peg Parnevik var tillsammans i sex år. Foto: Karin Törnblom/TT

Senare fick vi reda på att Filip och Peg gjorde slut under programmets gång, något de höll för sig själva fram tills Let's Dance-säsongen var över.

Och tre år senare kom den stora bomben. I januari i år bekräftade Filip att han och Linn är ett par, något de vid tillfället sa sig ha varit i ett år.

Något Peg kommenterat syrligt till Hänt med orden:

– De är gjorda för varandra. Så kul för er. Jag menar - none of my business.

Följt av:

– Kul att dom har varit tillsammans så länge.

Kristin Kaspersen indragen i dramat

Sajten Nyheter24 noterar även att Peg tycks ha pikat Filip och hans mamma Kristin i sina låttexter, något Peg tidigare bekräftat för Aftonbladet att hon gjort – det vill säga använt sig av smärtan kring uppbrottet och uttryckt det i sin musik. Raderna i fråga är, översatt till svenska:

Annons

"Så här många år för det att inte betyda någonting. Det är så jävla sorgligt för mig. Hur kunde din mamma säga att hon är glad? Sa till hela stan att jag är galen. När det var du som bedrog mig. Mannen, allt är så bitterljuvt, att jag trodde att ni var familj".

Och just familj är något Kristin också är inne på nu när hon hyllar Linn på hennes födelsedag. Något hon aldrig gjorde under Filips och Pegs sex år långa relation:

"Idag fyller hon år, finaste, roligaste, snällaste @linnhegdal . Så tacksam du klev in i mitt liv 2019 och för att du idag är en del av min familj. Stor grattis! love you", är Kristins exakta ord till en bild på sig själv och Linn.

Foto: TT

Annons