Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lars Lerin tuffa beslut – påverkar relationen med Junior

01 okt, 2024, 13:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Lars Lerin.
Foto: TT.
Lars Lerins tvingas ta ett steg tillbaka och försvinner från tv-rutan.
Annons
Lars Lerin om stora saknaden på ”Stjärnorna på slottet”Brand logo
Lars Lerin om stora saknaden på ”Stjärnorna på slottet”

Lars Lerin, 70 år, är akvarellkonstnären som kommit att bli en av våra mest folkkära tv-profiler.

I program som Lerins Lärlingar, Vägen ut och Lerin på Lofoten har vi fått lära känna både honom och maken Manoel ”Junior” Marques Lerin, 47.

Nu kommer Lars dessvärre med tråkiga besked och meddelar att han måste ta ett steg tillbaka. Ett beslut som påverkar såväl tv-tittarna som relationen med Junior.

"Hoppar av"

Anledningen bakom Lars oväntade besked meddelar han till Nya Wermlands- Tidningen. Han har blivit sjuk och behöver därför ställa in sina uppdrag.

Annons

– Jag har varit sjuk och hoppar av höstens uppdrag. Stannar hemma och tar det lugnt istället, skriver Lars Lerin i ett sms till tidningen.

Lars Lerin.
Lars Lerin har drabbat av sjukdom och tvingas ställa in höstens uppdrag. Foto: Charlotte Brunzell/TT

Lars har haft en intensiv sommar med flera olika uppdag, bland annat med utställningen ”Så långt ljuset räcker” på konstmuseet Ravinen i Båstad. Han har även spelat in ett nytt tv-program.

Han är också aktuell med den nya barnboken Trollet och skulle ha medverkat under bokmässan i Göteborg. Under mässan kulle han ha deltagit i ett seminarium tillsammans med journalisten Kattis Ahlström som dessvärre inte blev av.

Annons

Påverkar relationen med Junior

Det är inte första gången sjukdom ställer till det för Lars och att han nu tvingas hoppa av höstens uppdrag påverkar både tv-tittarna och relationen till Junior.

Även i somras tvingades Lars Lerin stanna hemma för att repa sig efter att han skadat sig när han var ute och lekte med barnen. Olyckan ledde till att Lars behövde opereras och gipsa både sin hand och handled.

Att Lars återigen tvingas stanna hemma för att vila innebär däremot att han får spendera mer tid med maken Junior och deras gemensamma barn.

Foto: TT.

Annons