Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Let's Dance-Jasmine och Aron tillsammans igen – visar upp relationen efter tystnaden!

21 okt, 2024, 17:30
Vilken lycka – här visar det forna dansparet upp relationen!
Annons

I år har det ekat tomt av Let's Dance i rutan, som för första gången på 18 säsonger i år pausats av TV4. Nästa år gör programmet comeback i rutan – och det är ännu oklart vilka som tar sig ann dansgolvet.

I en ny video på Instagram ger proffsdansaren Jasmine Takács ett kryptiskt besked om framtiden i programmet, och visar upp relationen med danspartnern Aron!

Därför stoppas Let's dance av TV4 – efter 18 säsongerBrand logo
Därför stoppas Let's dance av TV4 – efter 18 säsonger

Jasmine Takács och Aron Anderson fann varandra i Let's Dance

Under åren har många romanser blossat upp ute på dansgolvet – men också livslånga vänskaper.

Annons

Dansaren Jasmine Takács och äventyraren Aron Anderson tillhör den sistnämnda gruppen. De gjorde historia när de 2022 tävlade i Let's Dance ihop, och Aron var den första i programmet historia – till och med utomlands – att tävla med rullstol.

Aron Anderson, Jasmine Takacs, Let's Dance
Jasmine och Aron charmade alla. Karin Törnblom/TT

De vann tyvärr ingen glassko, men duon lämnade programmet med en nyfunnen vänskap, och ringar på vattnet. Ja, kort efter att de åkte ut ringde det från USA, och Jasmine och Aron fick dansa på en välgörenhetsgala. Aron har också gästat Jasmines föreställning Dance the night away.

Annons

Jasmine Takács och Aron Anderson tillsammans igen

Nu har det gått ett tag sedan vi såg den älskade duon ihop. Jasmine satsar fortfarande stenhårt på dansen, och Aron äventyrar och föreläser för fulla muggar. Dessutom har han funnit kärleken, och tillbringar mycket tid med kärleken Maria.

Därför är det glädjande bilder som Aron Anderson nu delar med sig av på Instagram – han och Jasmine syns tillsammans igen!

Annons
Jasmine Takács och Aron Anderson på Instagram
Äntligen ser vi Jasmine och Aron ihop igen! Foto: Instagram

Då visar han upp deras fina vänskapsrelation, som alltså fortfarande är intakt efter två år. Och Jasmine ger ett kryptiskt besked om sin framtid i Let's Dance...:

– Kolla vem jag hittat! Vi har snackat lite Let’s Dance. Kommer man se dig i Let’s Dance i vår...?, frågar Aron.

– Ja, det vet man inte riktigt än, svarar en förtegen Jasmine.

– Kan du förneka eller bekräfta?

– Varken eller!

Foto: Instagram/TT

Annons