Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Let’s Dance-profilen redo att bryta upp med maken – berättar själv

18 okt, 2024, 09:00
author Ellinor Ericstam
Ellinor Ericstam
Gruppbild - Linda Lampenius, Daniel da Silva, Karl Petter Bergvall, Jeanette Carlsson, Bjrn Trnblom, Susan Lanefelt, Cecilia Ehrling, Richard Herrey, Dilba Demirbag, Tobias Wallin, Ulf Larsson, Christina Samuelsson, Danny Saucedo, Malin Johansson, Annika Sj, Tony Rickardsson, Tilde Frling, Alfred Palmgren, Mi Ridell, Johan Andersson, Carin da Silva, Mats "Matte" Carlsson, Tobias Karlsson, Tina Nordstrm Let's Dance 2008-01-11 (c) Karin Trnblom / IBL Karin Trnblom/TT
Nu ger dansaren ett nytt besked om framtiden!
Annons

Vi har blivit vana att se Carin da Silva i många olika program, både på tv och i radio. Men det var som dansare i Tv4:s Let's Dance 2006 som hon blev ett välkänt ansikte hos svenska folket. da Silva medverkade i programmets tre första säsonger – precis som hennes äldre bror Daniel da Silva.

Pernilla Wahlgren efter stora skönhetsingreppet: ”Jag kan inte le”Brand logo
Pernilla Wahlgren efter stora skönhetsingreppet: ”Jag kan inte le”

De senaste åren har tv-profilen dock inte befunnit sig på svensk mark – utan i Bryssel. Hennes man Niklas da Silva har nämligen arbetat som transportattaché i Europeiska rådet i staden, så paret och deras två barn har varit bosatta där i fem år. Men i somras gick flyttlasset tillbaka till Sverige.

Annons

– Vi har varit mentalt förberedda på det och vi känner att vi är klara med Belgien, sa da Silva till Expressen tidigare i år.

Nu har familjen slagit sig till ro i Sverige och sitt gamla hem utanför Stockholm.

Carin da Silvas besked

Men Carin da Silva verkar ha kommit på andra tankar när det gäller framtiden med sin man och sina barn...

I en intervju med Expressen berättar hon om hennes och familjen nya liv i Sverige. Hon har börjat jobba och barnen har börjat i svensk skola.

Annons

– Det känns jättebra, men också jättekonstigt, säger da Silva till tidningen.

Carin da Silva, Niklas da Silva och sonen Theo
Eero Hannukainen/TT

Samtidigt är hon och familjen öppna för att inte bo kvar i Sverige för alltid.

– Jag tror att har man väl fått smak på att bo utomlands och hela familjen trivs väldigt bra med det, säger da Silva till Expressen.

När och vart flyttlasset ska gå nästa gång kan tv-profilen inte säga något om just nu. Men det verkar som att familjen är sugna på att lämna Sverige igen – och fortsätta upptäcka världen!

Annons