Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Linda Lindroff visar upp barnlyckan – totala glädjen: "Världens finaste”

07 okt, 2024, 14:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Linda Lindorff.
Foto: TT.
Linda Lindorff delar med sig av nya lyckan!
Annons
Så mycket pengar tjänar Linda Lindorff!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Linda Lindorff!

Linda Lindorff, 52, är programledaren som hjälpt bönder finna kärleken i över ett decennium!

Tv-programmet Bonde söker fru skänker inte bara glädje åt tv-publiken – även Linda delar ofta med sig av lyckan hon känner för bönderna som deltar.

Nyligen delade hon med sig av glädjen hon känner för det senaste tillskottet i den stora bondefamiljen.

Linda Lindorff delar med sig av barnlyckan

Linda Lindorff har varit programledare för Bonde söker fru ända sedan programmet startade 2006 och på 18 år har det hänt mycket.

Flera av de par som bildats i säsongerna håller fortfarande ihop och över 35 "Bonde söker fru-bebisar" har fötts.

Nyligen delade Linda med sig av lyckan hon känner inför det senaste tillskottet.

"Ännu en fantastisk liten bondebebis! Det här charmtrollet är Henrik pappa till! Världens finaste lilla William. Så förtrollande söt och rolig! Jag blev helt kär.", skriver Linda på Instagram.

Annons

Aktuell med nytt tv-program

Det är tydligt att Linda bryr sig om alla som deltar i tv-programmet. Hon har god kontakt med flera av de par som funnit kärleken och delar ofta med sig av hur de har gått för deltagarna även efter programmet.

Just nu spelas Lindas möten med de gamla deltagarna in för ett nytt tv-program som kommer att sändas i höst.

Det märks att Linda är djupt investerad i deltagarnas drömmar och mål. Det blev därför ett tårfyllt möte med bonden Henrik och sonen William.

"Med tanke på allt som Henrik fick vara med om sommaren då han var med i bonde söker fru så känns det här så overkligt bra! För ett år sedan när jag var här berättade Henrik att han hittat kärleken, nu har han både kärlek och en son! Allt Henrik drömde om har gått i uppfyllelse. Vi blev båda så rörda när vi pratade om det att de kom tårar.", skriver Linda och fortsätter:

"Jag är så lycklig för Henriks skull. Det märks också att han är en fantastisk pappa. Tänk att de kunde få bli så här bra!"

Foto: TT, Instagram/Linda Lindorff.

Annons