Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Per Anderssons liv vändes upp och ner efter uppbrottet – nu visar han upp nya!

07 okt, 2024, 10:00
Per Andersson
Per Andersson har ett intensivt år i bagaget med många livsförändringar. Och nu visar han upp nya – som sätter ett leende på komikerns läppar!
Annons
Per Anderssons vilda festnatt – med Linus Wahlgrens dotterBrand logo
Per Anderssons vilda festnatt – med Linus Wahlgrens dotter

Ett och ett halvt år har gått sedan Per Andersson, 47, gav ett riktigt chockbesked när han gästade Carina Bergfeldt:

Han och kärleken Malin Carlsson, 51, gick skilda vägar efter över två decennier tillsammans.

Sedan dess har vi fått se Pers nya vardag som singel och hur han hållit sig sysselsatt – och här finns nu en lycklig uppdatering!

Per Anderssons nya liv efter uppbrottet

Att bryta upp efter så många år är såklart ett svårt beslut som vänder upp och ned på vardagen, men Per var redan från början tydlig med att han och Malin skildes åt som vänner.

Annons

Efter uppbrottet flyttade han också in i en lägenhet bara 500 meter från exets Malin, och på hennes födelsedag i augusti agerade han toastmaster!

Och Per har också pratat en hel del om sitt nya liv där vi bland annat fått veta att han blivit en jäkel på att göra nudlar – och också djupdykt i jobb.

Ja, de senaste två åren har vi bland annat sett honom i en rad föreställningar, han har lanserat ett eget vin och gjort ett oväntat gästspel i Allsång på Skansen.

Så det är full rulle för Per. Och nu kan han berätta om sitt nya äventyr – som sticker ut lite för komikern!

Per Andersson visar upp nya lyckan

Ja, nu kan Per nämligen berätta att han ska axla en ny - och en av sina hittills seriösaste - roller.

Annons

Något han är uppenbart lycklig över. På Instagram skriver han:

"Vilken grej! En annan ska göra debut på Stockholms stadsteater till våren. Jag ska spela kejsaren i Peter Schaffers klassiker Amadeus från 1979 – en pjäs om maktkamp och avundsjuka sätts upp som musikaliskt kostymdrama med stråkkvartett och operasång live på scen. Det blir mäktigt!".

På bild får vi se Per i karaktär – ett smakprov på vad som ska komma skall! Föreställningen har premiär den 7:e februari på Stockholms stadsteaters stora scen.

Foto: TT

Annons