Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Linn Hegdal delar barnlyckan med Filip Lamprecht – klippet får alla att smälta!

09 okt, 2024, 05:30
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Linn Hegdal.
Foto: TT.
Linn Hegdal och Filip Lamprecht blev ett riktigt par efter att de var danspartners i Let's Dance. Nu delar Linn med sig av bebisglädjen!
Annons
Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Proffsdansaren Linn Hegdal, 29, och Filip Lamprecht, 27, har varit ett par i över ett år.

Tillsammans gick de från att vara danspartners i tv-programmet Let's Dance till att bli partners på riktigt och visar ofta upp kärleken de känner för varandra.

Nu delar Linn Hegdal nya bilder på sina sociala medier där ett videoklipp sticker ut! Filip håller nämligen i en bebis.

Linn visar upp bebisglädjen

Filip Lamprecht och Linn Hegdal träffades under inspelningen av Let's Dance 2021 där de blev ihopsatta som danspar. Då hade de båda partners på varsitt håll men i januari gick de ut med att de funnit kärleken hos varandra.

Annons

Linn och Filip gick ut med beskedet på Instagram på deras ettårsdag och sedan dess har kärleken fortsatt att blomstra.

Trots att de lever separat spenderar de ofta tid tillsammans och ger ibland sina följare en inblick i deras vardag. Som nu!

Linn Hegdals senaste Instagram-inlägg är ett bildspel med ett ihopplock från den senaste tiden i hennes liv. Bland bilderna gömmer det sig ett gulligt videoklipp på Filip med en bebis i famnen.

– En väldigt mysig sista helg i september, skriver Linn.

Annons

Frågan är bara, vems är bebisen?

"Rörd och totalt genomlycklig"

Eftersom Linn och Filip inte har några egna barn dyker självklart frågan upp vems barn Filip håller i. Gissningsvis kan det vara Linn Hegdals guddotter Leah.

För i somras delade Linn med sig av bilder från Leahs dop, vars mamma är Linns nära vän Katja Lujan Engelholm, som också är Let’s dance-dansare.

– I helgen blev jag gudmor till älskade, älskade Leah och ord kan inte beskriva hur stolt, rörd och totalt genomlycklig jag är över detta!, skrev Linn vid tidpunkten.

Kanske är det Leah Filip håller i?

Foto: TT, Instagram/Linn Hegdal.

Annons