Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lotta Engberg bekräftar att relationen tagit slut – följts av hela svenska folket

24 aug, 2024, 14:00
Såhär ser framtiden ut.
Annons

Den folkkära programledaren Lotta Engberg har många bollar i luften. Just nu är hon högaktuell i TV4-programmet Bäst i test, hon har lanserat sin egen tvålkollektion – och i vinter väntar julturné!

Men inför den efterlängtade julturnén blir också ett dystert besked cementerat. Lotta Engberg och en nära person har gått skilda vägar.

Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!

Sorgliga beskedet till Lotta Engberg

Vännerna Elisabeth Andreassen, Kikki Danielsson och Lotta Engberg utgjorde under tidigt 2000-tal trion Kikki, Bettan & Lotta, som står för många trallvänliga hits.

Annons
Kikki, Bettan och Lotta
Den älskade trion 2003. Karin Törnblom/TT

Framgångssagan var ett faktum. Men bakom den lyckliga fasaden fanns en dyster verklighet. Samtidigt som Kikki, Bettan & Lotta underhöll Sverige kämpade Kikki Danielsson med ett alkoholmissbruk. Till slut fanns det inget annat alternativ än att hon hoppade av gruppen.

– Vi saknade ju Kikki hur mycket som helst men hon behövde få hjälp med sitt beroende, har Lotta Engberg sagt.

Lotta Engbergs har avslutat relationen

Lotta tvingades alltså tråkigt nog att avsluta den professionella relationen, och fortsatte karriären med Bettan.

Annons

I fjol lät Bettan och Lotta meddela att de återigen sammanstrålar, för att ge sig ut på julturné – men även då saknades Kikki. Fansen ställde sig frågande, och Lotta svarade i Expressen:

– Kikki har alldeles nyss släppt en egen biografi och en ny platta. Det kom aldrig på tal. Men vi är jättegoda vänner, sa hon då.

Nu är det dags för Bettan och Lotta att återupprepa fjolårets succé, och båda två delar turnépostern på sin Instagram. På bilden lyser Kikki med sin frånvaro – trion återförenas alltså inte i år heller.

Foto: TT

Annons