Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lotta Engberg, 61, har gått vidare – nu visar hon upp nya!

21 aug, 2024, 07:30
Lotta Engberg
Lotta Engbergs liv har ändrats drastiskt. Nu visar hon upp det nya i sin vardag.
Annons
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!

Lotta Engberg, 61, har varit i rampljuset i över 37 år vilket också innebär att vi fått följa henne under större delen av hennes liv.

Och det har hänt mycket! Lotta har skördat framgång efter framgång i sin karriär, och även upplevt stor lycka privat.

På den senare fronten är det svårt att inte tänka på relationen med Mikael Sandström, 66, som Lotta nu kilat stadigt med i fyra år.

Men även jobbmässigt har stora förändringar skett. Inte minst att Lotta gått vidare från Lotta på Liseberg efter 20 år – men det innebär inte att hon ligger på latsidan...

Annons

Lotta Engbergs nya vardag

Lotta har alltid varit driftig och trots att hon tog beslutet att lämna Lotta på Liseberg för att frigöra mer tid för sin familj har hon ändå hållit sig sysselsatt med jobb.

På midsommar bjöd hon på Allsång i Bingolotto och vi såg även henne ta ton på Sollidenscenen jämsides Pernilla Wahlgren, 56, för några veckor sedan.

Pernilla Wahlgren och Lotta Engberg på Sollidenscenen
Vi har fått allsång från Lotta Engberg ändå, trots att Lotta på Liseberg numera är nedlagt. Foto: Karin Törnblom/TT

Och detta är inte det enda som Lotta fyllt sin nya vardag med. Tidigare i år berättade artisten om ett samarbete med märket Gunry som Lotta tagit fram tvålar med, och nu kommer hon med en lyckligt uppdatering:

Annons

– Det är lite roligt när man dyker upp på sin favorit Dollarstore i Laxån där min pappa bor och så ser man att det är en strykande åtgång..., säger Lotta i ett nytt Instagramklipp och filmar en utplockad tvålhylla.

Hon fortsätter:

– Det här är ju glädjande att se... Kolla, världens bästa!

Därför lämnade Lotta Engberg programmet

Så det är precis som Lotta sa i sitt uttalande när hon meddelade sitt avhopp från Lotta på Liseberg, när en dörr stängs öppnas en annan!

Annons

Utöver att ha mer tid för nya affärsbestyr har Lotta även kunnat tillbringa mer tid med sina barn och barnbarn, vilket också var en stor anledning till att hon valde att gå vidare från Liseberg-giget:

– Det finns en Malte och en Viktor och en Alma och en Stella och en Oskar och en Arvid som alla sommarlov haft en mormor som jobbat. Nu ska vi ta igen den tiden, sa Lotta när det begav sig.

Foto: TT

Annons