Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lotta Engberg hånglar med känd TV4-man – sambon Mikaels tystnad

07 okt, 2024, 04:00
Foto: TT/TV4
Allt filmades – det här är förklaringen bakom.
Annons

Lotta Engberg är ingen blyg viol – hon älskar att bjuda på sig själv i rutan! Hennes medverkan i det hyllade TV4-programmet Bäst i test är inget undantag, och vecka ut och in lyckas Lotta få panelisterna att tappa hakan.

I veckans avsnitt filmas hon under en intensiv kyss med ingen mindre än programledaren – för andra veckan i rad.

Då slutar Babben Larsson med ”Bäst i test” – har bestämt sigBrand logo
Då slutar Babben Larsson med ”Bäst i test” – har bestämt sig

Här kysser Lotta Engberg den kända TV4-mannen

Bäst i test går ut på att de tävlande, under ledning av Babben Larsson och David Sundin, får kluriga uppdrag att slutföra under tidspress.

Annons

Det blir ofta dråpligt och mycket skratt när kändisarna ska klara av utmaningarna på listigast vis – och Lotta Engbergs drag i fredagens avsnitt fick alla att tappa hakan.

Utmaningen var att deltagarna kort och gott skulle göra något de aldrig gjort, och heller aldrig kommer göra igen. Lotta Engberg tog tillfället i akt och kysste – ja, nästan hånglade med – David Sundin i flera långa sekunder.

Chocken efter Lotta Engbergs kyss – när Mikael Sandström inte var där

När klippet spelas upp för deltagarna i studion skrattar de hejdlöst, och Babben utbrister i ett "Se där!". Mellan David och Lotta är det dock fåordigt, och efter den långa kyssen slår hon sig ned bredvid honom.

Lotta Engberg kysser David Sundin
Foto: TV4

Ett modigt drag – men som inte belönades därefter. Uppdraget var ju att göra något man inte gjort förut, och sanningen är den att Lotta kysste David redan förra veckan.

– Fast det är väldigt stor skillnad på en liten puss och en, vad heter det...!, protesterade Lotta och David fyllde i:

–En långtradare.

Pussen, långtradaren, eller hånglet, var hur som helst vänskapligt. Lotta har ju sin stora kärlek Doktor Mikael där hemma – som ännu inte reagerat på pussen i tv.

Foto: TV4/TT

Annons