Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lotta Engbergs oväntade drag i tv-rutan – här klär hon plötsligt av sig

15 okt, 2024, 07:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
TV4 Play.
Lotta Engberg fick ett infall utöver det vanliga i senaste sändningen av Bingolotto.
Annons
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!

Lotta Engberg blev nyligen anmäld till Granskningsnämnden efter att hon delat en kyss med programledaren David Sundin i årets säsong av Bäst i Test.

Tittarnas starka reaktioner har däremot inte fått henne att sluta förvåna. I senaste avsnittet av Bingolotto bjöd hon nämligen på nya upptåg.

Anmäld efter beteendet i tv

Lotta Engberg som är en av deltagarna i årets säsong av underhållningsprogrammet Bäst i Test, anmäldes nyligen till Granskningsnämnden.

Hennes beslut att ge programledaren David Sundin en kyss, när deltagarna fick utmaningen att göra något de aldrig gjort förut och heller aldrig kommer göra igen, fick många att reagera starkt.

– Vidrigt... varje avsnitt håller hon på med något nytt gränslöst mot David... Tänk vilka sjuka scener det hade blivit om Lotta var en man som gjorde detta mot en kvinna... Hennes beteende känns otroligt obehagligt, skriver en person i kommentarsfältet på TV4:s Facebooksida.

Lotta Engberg fick nog av sina högklackade skor i Bingolotto. Foto: TV4 Play.

En tv-tittare tog steget längre och anmälde Lotta till Granskningsnämnden där fallet nu utreds. Om de skulle välja att fälla så är det däremot TV4 som kommer hållas ansvariga, inte Lotta själv.

Annons

Lotta verkar däremot inte ha låtit de starka reaktionerna stoppa henne från att förvåna sina tv-tittare. För i senaste avsnittet av Bingolotto bjöd hon på ett nytt upptåg!

"Om jag får välja en kroppsdel.."

I Bingolottos åttonde avsnitt fick Lotta Engberg sällskap av skådespelaren Maria Lundquist och bandet Tenessee Tears.

Temat för kvällen var kropp och själ, något som fick Lotta att klä av sig sina skor i slutet av avsnittet.

– Om jag får välja en kroppsdel just nu så tänker jag fötterna, de är så trötta på att gå i dessa rosa, högklackade skor, så de får hamna där!, säger Lotta och kastar av sig sina högklackade skor mot kameran.

Lotta bjöd alla på ett gott skratt och Bingolottos åttonde avsnitt gick mot sitt slut.

Foto: TV4 Play.

Annons