Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Måns Zelmerlöw syns ihop med världsstjärnan – avslöjar med bild

21 aug, 2024, 17:00
Här syns Måns Zelmerlöw ihop med en internationell superstjärna – se bilden.
Annons

Den folkkäre Måns Zelmerlöw har många strängar på sin lyra – men visst är det alltjämt musiken som står i fokus. Sedan genombrottet 2005 har han varit en självklar del av underhållnings-Sverige –o ch Måns fortsätter satsa.

Nu befinner han sig i USA för att spela in musik, och syns då ihop med en riktig världsstjärna...

6 kärlekspar i Let's dance – så gick det sen!Brand logo
6 kärlekspar i Let's dance – så gick det sen!

Måns Zelmerlöws bild med världsstjärnan – här avslöjas han

Efter en härlig sommar i Båstad har Måns landat i glammiga Los Angeles, visar han upp på Instagram.

Annons

Han delar nämligen en bild från musikstudion Henson Recording Studios, mitt i Hollywood. Där har många världsstjärnor spelat in sina hits, och det verkar som att Måns är näst på tur.

Och visst är det kändistätt. Under sin session stötte Måns på ett riktigt stort namn – på Instagram delar han en bild ihop med världsstjärnan Michael Bublé!

"Quite a day", skriver Måns under bilden på honom ihop med artisten där de bägge poserar med breda leenden.

Och vem vet – kanske blir det en duett framgent...?

Måns Zelmerlöws nya karriärsdrag

Måns har en riktigt spännande musikhöst att se framemot, med flera nya singlar. Dessutom är det dags för honom att testa nygammalt vatten, och sjunga på svenska!

Under sin sommarturné gav han publiken ett smakprov på tre nya låtar på svenska som släpps i höst, och i en recension av Hallands Nyheter verkar det bli succé:

– Han når ut och har förutsättningarna att med sina svenska låtar hitta en ännu bredare publik och beröra mer på djupet, skriver tidningens Martin Erlandsson.

Foto: TT

Annons