Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Marie Serneholt vittnar om jobbiga händelsen i programmet – som tittarna inte fick se

21 okt, 2024, 18:30
author Emmakarin Hallheden
Emmakarin Hallheden
Marie Serneholt är chockad av Karin Törnblom/TT och Johan Nilsson/TT.
Det var i tittarsuccén Förrädarna som sångaren och modellen bröt ihop.
Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Marie Serneholt blev känd i popbandet A-Teens som hon hade tillsammans med Sara Lumholdt, Dhani Lennevald och Amit Paul. Bandet spelade mellan åren 1998 till 2004, men återförenades kort för att fira deras 25 års jubileum under melodifestivalen detta året.

Programmet Förrädarna är inne på sin andra säsong, och Marie Serneholt är en av 18 deltagare. För Expressen berättar hon om den extrema mentala påfrestningen, och exakt vad som försiggår bakom kulissen.

Marie Serneholt i chock

Den nya säsongen av Förrädarna har premiär den 25 oktober, och Marie Serneholt var införstådd i hur tävlingen skulle vara – trodde hon i alla fall.

Serneholt berättar nämligen att hon fått lära sig om programmet från tidigare, men att hon ändå fick en rejäl chock när inspelningen väl började ändå.

Och det är ändå hårda förutsättningar för deltagarna.

Marie Serneholt: "Då bara brast det för mig"

De har väldigt begränsad tillgång till telefon, alla fönster har tejpats för med kartong, och när de förs genom huset måste de använda ögonbindlar.

Annons

– Det är som att man har varit i en bubbla och borta mycket längre än vad själva inspelningsperioden är. En dag känns väldigt mycket längre, berättar Marie Serneholt.

Och den tuffaste aspekten enligt henne var just att inte få ha sin telefon. De fick bara använda produktionens telefoner att ringa med på specifika tillfällen. För Serneholt som har två sexåriga barn hemma var det väldigt tufft, och när hon väl fick ringa kunde hon inte hålla tillbaka tårarna.

– Då bara brast det för mig. Jag blev så otroligt emotionell. Och det var jag inte heller beredd på. Att jag skulle gråta.

Beslutat om en märkbar förändring för SVT-profilen Farah Abadi.
Annons