Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Martin Järborgs beteende med okända kärleken – förvånar alla!

24 sep, 2024, 15:30
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Martin Järborg.
Foto: TT.
Så är vi inte vana vid att se honom!
Annons
Anders Pihlblads kryptiska besked om Victoria i TV4 – och förändringarna i NymoBrand logo
Anders Pihlblads kryptiska besked om Victoria i TV4 – och förändringarna i Nymo

Martin Järborg, 45, är en av TV4:s mycket uppskattade programledare. I Nyhetsmorgon bjuder han alltid på härlig energi och får programmets gäster att trivas.

Lika ofta som vi ser honom i tv-rutan – lika sällan ser vi honom på offentliga tillställningar, röda mattor och kändisfester.

Fram tills nu!

Martin Järborg på kändisfest

I helgen var det nyöppning för det nyrenoverade hotellet Villa Foresta på Lidingö i Stockholm. Det blev en kändisfest fylld av välkända ansikten och profiler.

För vissa blev kvällen extra lång när Christer Lindarw bjöd in till förfest i sin lyxvåning. Christer bor nämligen i samma byggnad som hotellet ligger i och tog tillfället i akt och bjöd på fördrink.

– Ja, en fördrink skulle jag nog säga. Inte fest direkt. Men det var trevligt. Jag har ju min terrassvåning här i samma hus där jag har bott i 42 år, berättar Christer för Expressen.

Martin Järborg.
Martin och Camilla Järborg dök upp på nyöppningen av Villa Foresta på Lidingö. Något som inte hör till vanligheten. Foto: Karin Törnblom/TT

– Och det här vädret och solnedgången i kväll var ju magisk. Vi var nästan 40 personer på terrassen och tog en drink eller flera innan vi gick ner nit.

Annons

En person som sällan syns till på offentliga tillställningar och mingel är TV4-profilen Martin Järborg. Hans fru Camilla Järborg, 39, håller sig också borta från rampljuset. Under öppningen av Villa Foresta dök de till allas förvåning plötsligt upp.

"Nästan aldrig"

När Expressen får en pratstund med Martin håller han med om att det inte hör till vanligheten att han och Camilla går på event.

– Nej, nästan aldrig. Men jag råkar bo nära så jag kom förbi, säger Martin.

Han och Camilla bor precis som Christer Lindarw också på Lidingö. Till Expressen svarar han ja på frågan om de har krypavstånd hem. På frågan om det är dyrt att bo i samma område som Villa Foresta svarar han mer tveksamt.

– Njae, jag bor i ett radhus så att...

"Jaha, okej. Men det är väl ändå tio miljoner minst?", frågar Expressen.

– Vet inte. Har ingen aning vad det är värt nu.

Foto: TT.

Annons