Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Melinda Jacobs, 40, berättar om lyckan – gått fem månader: "Tack livet"

04 sep, 2024, 10:30
Melinda Jacobs och Martin E- Type Erikson
Melinda Jacobs sätter ord på lyckan, efter fem månader. Här är hennes glada besked!
Annons
E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Melinda Jacobs, 40, har en fartfylld vardag. Numera har hon och Martin "E-Type" Erikson åtta barn, 59, under sitt tak, allt medan den sistnämnda också turnerar land och rike.

Och Melinda ligger inte heller på latsidan. Hon och vännerna John och Johan Valencia har precis lanserat hårprodukter tillsammans med Bobby Hair Care som de är oerhört stolta över.

Så det är full rulle för Melinda och Martin. Och mitt i allt kommer Melinda nu med ett lyckligt besked – efter fem månader!

Annons

Melinda Jacobs ord om lyckan

Mycket har hänt i Melindas liv det senaste året. Inte minst att hon och Martin gift sig, och i våras hände något annat stort – Melinda fyllde 40!

En ålder som såklart ska firas, och det gjorde Melinda ordentligt. Redan då berättade hon att hon och familjen tagit sitt pick och pack till London för att markera bemärkelsedagen:

"Tillbaka i älskade London, och precis där fick jag fira min födelsedag. Tack livet för att jag får fira, tack för att jag är älskad och får älska, tack för att jag är behövd och för att jag får uppleva och vara en del av min fantastiska familj", skrev Melinda då på Instagram.

Melinda Jacobs lyckliga uppdatering

Sedan blev det tyst från Melinda angående födelsedagen. Men nu, när vi är inne på femte månaden sedan firandet, kommer hon med ett nytt lyckligt besked:

Annons

Hon har firats igen, samtidigt som hon minns tillbaka på den roliga tiden i i London:

"I april fyllde jag 40 år. Det firade jag vi i London med familjen. I helgen blev jag ytterligare firad nere i Skåne. Vilka vänner jag har, en all inclusive helg med extra allt", skriver en glad Melinda på Instagram.

Till texten får vi ett underbart bildspel med glimtar från helgen, som innefattade rosa drinkar, goda tilltugg och massa kärlek från vänner. Vi förstår att Melinda är glad!

Foto: TT, Instagram/missmelinda_j

Annons