Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Melinda Jacobs lyckliga besked – berättar de många väntat på: "Äntligen"

31 aug, 2024, 06:00
Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikson
Många har väntat på det lyckliga beskedet från Melinda Jacobs – och nu kommer det! Glädjen går nästan att ta på.
Annons
E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Melinda Jacobs, 40, har många bollar i luften. Utöver att ha totalt åtta barn under sitt tak, varav en är under 2 år, jobbar hon också hårt.

Bland annat är Melinda ordförande i Lilla hjärtat vänförening och hon har också tidigare haft en podcast som lades ned i fjol – och i år startade hon upp ett nytt projekt.

Så Melinda har fullt upp. Att hon också är gift med en turnerande eurodisco-kung, E-Type, är bara ytterligare en komponent i livspusslet. Och nu kommer Melinda med ett glädjande besked.

Melinda Jacobs burit på hemlighet

Att säga att Melinda är driftig är en underdrift. Men länge var hennes senaste projekt en hemlighet som vi endast fick små hintar om.

Ja, Melinda lät oss veta att hon och sina tidigare podd-kolleger, John och Johan Valencia, tillverkade produkter av något slag som är veganska och producerade i Sverige.

Annons

Men detaljerna höll de för sig själva – fram till i juni. Då fick vi veta att trion tagit fram hårprodukter tillsammans med Bobbys Hair Care som nu äntligen går att köpa.

I samband med lanseringen skrev Melinda på Instagram:

"Idag står vi äntligen här med inte mindre än fem produkter som vi hoppas att ni ska älska lika mycket som vi gör".

"Vi kan knappt vänta på att ni ska få hem produkterna och följa med oss på resan. Ps vi är extra stolta över den härliga doften".

Melinda Jacobs härliga besked

Och många har uppenbart varit sugna på att testa produkterna. Ja, det har till och med ekat tomt i lagret men nu kommer Melinda med ett efterlängtad och glädjande besked:

"Äntligen är alla produkter tillbaka i lager".

Melinda upprepar även att alla produkter är tillverkade i Sverige, veganska och sulfat- samt parabenfria, och att för varje såld produkt går fem kronor till Lilla hjärtat vänförening. I kommentarsfältet är glädjen stor:

"Åh jaaa! 😍😍🩷🩷", skriver en person.

"Fantastiska produkter som både jag och min dotter älskar ❤🥰", skriver en annan.

"Ser mycket fram emot att prova dessa produkter 👍", skriver en tredje.

Foto: TT

Annons