Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Melinda Jacobs utmanande beslut med Martin ”E-Type” Eriksson – följarna i chock: ”Skulle aldrig våga”

19 aug, 2024, 08:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Melinda Jacobs tar verkligen ut svängarna i relationen med Martin Eriksson…
Annons
E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

På bara några år har Melinda Jacobs liv förändrats drastiskt.

Så träffades Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Eriksson

Tack vare några gemensamma vänner fann hon kärleken i artisten Martin ”E-Type” Eriksson och det skulle inte dröja förrän de sade ja till varandra under ett kändistätt och uppmärksammat bröllop.

Innan dess hade de däremot hunnit med en hel del. Martin sålde sin villa i Stockholmsförorten Bromma och tog flyttlasset till Vadstena för att bli sambo med Melinda.

Melinda och Martins byggprojekt med huset

Byggprojektet drog igång i april 2023 – och det skulle visa sig vara ett riktigt hästjobb att förvandla funkisvillan på 210 kvadratmeter till deras gemensamma drömhem.

Men sakta med säkert föll bitarna på plats. Dessutom blev Martin och Melinda föräldrar till dottern Izadora. När bröllopsfebern lagt sig fortsatte även arbetet på huset, något följarna tätt fått följa med på i uppdateringar på Melindas Instagram.

Melinda Jacobs visar upp vågade beslutet

Och det är tydligt att Melinda har en vision likt ingen annan. Nyligen visade hon upp sitt senaste beslut – en zebramönstrad tapet i vardagsrummet.

"Det var en del som blev oroliga när vi sa att det skulle vara zebratapet i hela rummet. Tur vi inte lyssnade på dom. Det här är favoritrummet", skrev Melinda till videon som avslöjar rummets förvandling.

Annons

Följarna i chock: ”Skulle aldrig våga”

Att Melinda tar ut svängarna är föga förvånande. Det gör hon även med sitt utseende, inte minst hennes rosa hår. Zebratapeten är inte heller det enda som sticker ut i huset. Paret har valt att gå sin egen väg när det gäller inredningen i hela huset – och följarna jublar.

"Verkligen ett härligt rum, jag skulle också trivas där”, skriver en följare.

"Mycket originellt, skulle jag aldrig vågat mig på eller ens haft en tanke på. Men gud va snyggt det blev”, skriver en annan.

Flera personer erkänner sig skeptiska, men menar att Melindas vision verkligen fungerar.

"Jag tyckte den såg lite ’för mycket’ ut när du visade tapeten tidigare, men jag är lite förtjust i hur det blev. Ett ombonat rum fyllt av värme o skön energi.”

Annons