Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Melinda Jacobs och E-Type avslöjar familjelyckan efter 2 år: "Så spännande"

23 aug, 2024, 18:00
Vilken lycka – nu berättar Melinda Jacobs!
Annons

Hela Sverige har följt Melinda Jacobs och Martin E-Type Eriksons fängslande kärlekssaga, som tog fart för två år sedan. Det färgstarka paret har sedan dess blivit sambos, gift sig och skaffat barn – ja, de har hunnit med det mesta.

Nu berättar Melinda en annan rolig familjenyhet – som man inte såg komma!

Vilket drömbröllop! Här säger E-type och Melinda Jacobs ja till varandraBrand logo
Vilket drömbröllop! Här säger E-type och Melinda Jacobs ja till varandra

E-Types drag – som ingen såg komma

E-Type har fått hela Sverige att studsa med sin medryckande eurodance-musik, och tonerna tycks aldrig tystna. Än idag spelar Martin för fulla hus, och turnerar regelbundet runt om i landet.

Annons

För två år sedan vidgade han vyerna ytterligare, och sjösatte rockgruppen Dampf – något som kom lite som en skräll. Den peppiga discomusiken byttes ut mot metaltrummor och hårdrocksgitarrer, och ansiktet täcktes av smink.

Och namnet E-Type? Det är ett minne blott, i alla fall när det är Dampf som står på scen, då är Martin aliaset A-tron. Dampf släppte sitt debutalbum The Arrival 2022, och Martin har lovat att det blir minst tre plattor av det hela.

Martin E-Type Eriksson uppträder som sitt alterego A-Tron.
This is <span data-lab-italic="italic" class="italic m-italic">not</span> the way – när Dampf står på scen är E-Type inte där. Fredrik Sandberg/TT
Annons

E-Types och Melinda Jacobs stora familjelycka

Fredagen den 23:e augusti, två år efter debuten, släpper Dampf sitt efterlängtade andra album No angels alive. Och det visar sig att albumet innehåller ett litet oväntat gästspel.

På Instagram avslöjar hustrun Melinda Jacobs att familjen haft ett finger med i spelet:

– Så spännande även för oss i familjen eftersom alla barnen var med i andra singeln, titelspåret.

Tänk vad spännande för barnen att vara med i sin första rock-sång, och visst vittnar detta verkligen om hur oerhört familjekär Martin är. Och vem vet – kanske finns det en liten mini E-Type i barnaskaran?

Foto: TT

Annons