Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nicole Nordin har bestämt sig efter uppbrottet – ger kärleken en till chans: "Älskar dig"

22 aug, 2024, 05:00
Nicole Nordin och Peter Forsberg
Nicole Nordin fullkomligt strålar – när hon ger kärleken en till chans!
Annons
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottetBrand logo
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottet

Många var chockade när Nicole Nordin, 37, och Peter Forsberg, 51, meddelade sitt uppbrott i fjol. Efter 13 år var deras kärlekssaga över:

– Vi kommer fortsätta vara affärspartners och kommer alltid att vara kärleksfulla, dedikerade föräldrar till våra tre barn, sa de då i sitt gemensamma uttalande.

Att gå vidare efter ett så pass långt förhållande kan förstås vara svårt, men nu får vi se hur Nicole ger kärleken en till chans – och det med besked!

Nicole Nordins kärleksliv

Efter uppbrottet har vi fått se en hel del av Nicoles nya vardag. Hon uppdaterar sin Instagram flitigt där vi kan se hur hon blandar barnmys med jobb och lyxiga resor.

Annons

Och de senaste månaderna har hon också kunnat dela allt detta med en mycket speciell person, hennes nya pojkvän Marc Nylander, 34.

Han började vi se på Nicoles Instagram för sju månader sedan men det var först i april som hon visade att Marc var mer än bara en vän.

Då publicerade nämligen Nicole en kyssvideo som redde ut alla frågetecken. Hon har gett kärleken en till chans, denna gång med Marc, och sedan dess har vi fått se många gulliga bilder på paret.

Nicole Nordin tar nästa steg

Nu kan vi också notera att Nicole och Marc tagit ett nytt stort steg. I Nicoles senaste Instagraminlägg berättar hon om sin sommar med pojkvännen...:

Annons

"En hälsosam sommar 💦 🏋🏼♀️ Började i Schweiz/Sverige och tog våra semester-träningspass från Italien till Ibiza".

...och i kommentarsfältet kan man se något speciellt. Marc skriver att han älskar Nicole, och hon svarar lika kärleksfullt:

"Som jag älskar Dig".

Ja, tänk att nästa stora kärlek bara väntade runt hörnet för Nicole – så kul att se!

Foto: TT

Annons