Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nicole Nordins bröllopslycka – 1,5 år efter separationen från Foppa

06 okt, 2024, 13:00
Det har gått drygt ett och ett halvt år sedan Nicole Nordin och Peter Forsberg separerade. Nu visar hon upp bröllopslyckan.
Annons

Det var i maj 2023 som Peter Forsberg och Nicole Nordin lät meddela att de separerar efter 13 år tillsammans.

– Vi kommer fortsätta vara affärspartners och kommer alltid att vara kärleksfulla, dedikerade föräldrar till våra tre barn, lät det då.

Sedan dess har Nicole funnit kärleken på nytt, i Marc Nylander. Nu visar det nykära paret upp bröllopslyckan.

Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottetBrand logo
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottet

Nicole Nordin visar upp bröllopslyckan

Ja, Amors pilar har minst sagt träffat Nicole och Marc som flitigt delar med sig av den glammiga vardagen på Instagram. Det är mycket skratt, kärlek, party och lyxiga resor när paret umgås – och Nicole verkar tokkär:

Annons

– Om det inte är du för alltid, ingen annan någonsin.

I dagarna har paret firat kärleken hemma i Sverige, när vännerna Josefin och Carl gifte sig på vackra Marstrand. Det blev en kärleksfest som hette duga när paret gifte sig, och på Instagram visar Nicole Nordin upp glimtar från bröllopshelgen:

– Tack för en vacker bröllopshelg och den mest episka båtturen 🌅 Grattis till den eviga KÄRLEKEN 🥂✨, skriver hon.

Så träffade Nicole Nordin nya kärleken Marc Nylander

Det var i slutet av april i år som Nicole officiellt bekräftade relationen med Marc, efter att han skymtats flitigt på hennes sociala medier. Till slut valde hon att bekräfta alla spekulationer med en pussbild – och sedan dess har kärleksbilderna avlöst varandra.

Så hur träffades då turturduvorna? Jo, på jobbet pekar det mesta på!

Marc Nylander grundade sportmärket Ka Yo, som har en butik på NK i Stockholm. Här har också Nicole Nordin sitt märke, både Nicole och Marc är nämligen ledamöter i styrelsen för NK Företagarförening. I våras delade Nicole en bild från en prisutdelning, och ja, den talar sitt klara språk:

Foto: TT/Instagram

Annons