Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nyhetsmorgon-programledaren visar växande familjelyckan – och alla smälter!

07 okt, 2024, 15:30
Foto: TV4
Vilken lycka – nu visar programledaren upp!
Annons

Nyhetsmorgon-stjärnan Martin Järborg, 45, är en av kanalens mest uppskattade profiler. Det märks inte minst på hans ständigt ökande följarantal på sociala medier – i skrivande stund är det över 12 tusen personer som är intresserade av hans vardagsbestyr.

Det är också där han visar upp den urgulliga familjelyckan – som får alla att smälta.

Maria Forsblom bekräftar – lämnar Nyhetsmorgon mitt i säsongenBrand logo
Maria Forsblom bekräftar – lämnar Nyhetsmorgon mitt i säsongen

Martin Järborg visar upp familjelyckan

Martin Järborg är inte den enda tv-kändisen i familjen. Den lilla cavapoon Majken Järborg har ju solat sig i rampljuset sedan hon var liten, och är en riktig tittarfavorit!

Annons

Ja, Martins lilla hund har gått i valpskola i Nyhetsmorgon, och busat runt i studion många gånger sedan hon kom till familjen hösten 2022.

Nu har det gått ett tag sedan Majken, som ju inte längre är valp, syntes i rutan. Tänk vilken tur då att Martin är så generös med bilder på sin lilla pälskling! Nu visar han upp hur hon växer, och att han är återförenad med Majken efter en resa:

– Tråkigt att lämna #bästkusten, men rätt mysigt att komma hem till den här.

Majken Järborg
Följarna smälter när Martin visar upp urgulliga Majken. Foto: Instagram
Annons

Martin Järborgs lycka med hustrun

Majken kom till en riktigt kärleksfull familj. Hon bor ute på Lidingö ihop med Camilla, Martins hustru sedan 14 år tillbaka, och deras två barn.

Martin är dock mån om att hålla privatlivet för sig själv, och det är sällan vi ser hans fru. I veckorna gjorde de dock ett undantag och dök upp i kändisvimlet ihop med breda leenden:

Martin och Camilla Järborg,Invigningen av Villa Foresta
Vilken otippad syn! Karin Törnblom/TT

Foto: TT/Instagram

Annons