Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Okända bilden på Sofia och Steffo från deras förflutna – ingen kunde ha anat!

10 okt, 2024, 09:00
author Ellinor Ericstam
Ellinor Ericstam
Nu berättar Steffo om det första mötet med kollegan – och visar bild!
Annons

Steffo Törnquist är en av TV4:s mest kända profiler. Han var med och startade upp kanalen 1990 och tio år senare blev han en av programledarna i Nyhetsmorgon, där han fortfarande är kvar. Inte illa efter 24 år!

Anders Pihlblads kryptiska besked om Victoria i TV4 – och förändringarna i NymoBrand logo
Anders Pihlblads kryptiska besked om Victoria i TV4 – och förändringarna i Nymo

Under åren i programmet har han haft många parhästar. En av dem är Sofia Geite, som jobbat med olika program på Tv4 sedan hon började på kanalen.

Nu berättar Steffo om första gången han träffade Sofia – och hur deras relation ser ut i dag.

I ett inlägg på Instagram berättar Steffo att första gången han träffade sin framtida kollega var hon inte speciell gammal – bara tolv år! Det var i Linköping under en turné med TV4 och Sofia bad om hans autograf.

Annons

"Sofia hade inte full koll på mig, men hennes pappa tyckte att en autograf vore en rimlig idé. Han tog också bilden från mötet som hittades några årtionden senare." skriver Steffo.

I inlägget syns bilden som Sofias pappa tog när Steffo träffade Sofia Geite första gången. Steffo delar också med sig av en bild från Nyhetsmorgon och berättar att de har lett Nyhetsmorgon tillsammans i fem år nu.

Den senaste tiden har Sofia Geite varit sjuk med hög feber och hosta och därför inte synts i Nyhetsmorgon, något som Hänt skrivit om.

"på fredag hälsar vi Dig välkommen igen och gör vårt bästa för att Du ska bli uppdaterad och road" skriver Steffo i inlägget.

Relationen bakom programmet

Det här är inte första gången Steffo och Sofia skriver fint om varandra på sociala medier. I somras när Steffo var borta från tv-rutan på grund av en operation som han berättade om i ett inlägg på Instagram. Sofia passade då på att lämna en fin kommentar till sin kollega.

"Världens bästa fredagspartner." skrev hon då.

Steffo svarade genom att göra ett nytt inlägg på plattformen med en skärmdump på hennes kommentar.

"Sicken lycka att ha Sofia som soffpartner" skrev han då.

Nu verkar det som att Sofia Geite alltså kommer återvända till programmet på fredag och återförenas med Steffo och de morgonpigga tittarna. Roligt!

Annons