Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Soraya berättar om situationen med maken – efter hon flyttat in hos sin svärmor

09 okt, 2024, 10:00
Soraya Lavasani
Soraya Lavasani kommer med ett besked om maken efter 11 år tillsammans – samtidigt som hon flyttat in hos sin svärmor.
Annons
Soraya Lavasanis tuffa tid: ”Lärt mig den hårda vägen”Brand logo
Soraya Lavasanis tuffa tid: ”Lärt mig den hårda vägen”

Vi är vana att se Soraya Lavasani, 42, med ett stort leende på läpparna i Nyhetsmorgon, men självklart har hon ett liv utanför rutan också.

Och här är familjen i fokus, bestående av maken Ralph Olsson, 55, och barnen Bianca, 7, och Winston, 4.

På Instagram får vi glimtar av familjens härliga vardag. Och det är även här Soraya kommer med det nya beskedet om maken, efter 11 år tillsammans.

Därför har Soraya flyttat in hos sin svärmor

Soraya, Ralph och barnen bodde länge i Högdalen i Stockholm men för två år sedan var det dags för en förändring – och en stor sådan.

Ja, familjen tog nämligen beslutet att lämna stadslivet för mer natursköna Österåker, och de flyttade inte till vilket hus som helst.

Annons

Nej, de flyttade faktiskt in hos Ralphs mamma och tillika Sorayas svärmor, Margitta!

Något som Soraya vid tillfället förklarade så här för Leva & Bo:

– Margitta är 82, fräsch och pigg, men det är mycket att ta hand om i ett hus. Min mans bror frågade för flera år sedan om vi skulle ta över hennes hus. Då bodde vi i innerstan, men när vi fick barn längtade jag till naturen, skog och vatten.

Sagt och gjort. Soraya, Ralph och Margitta kom på en kreativ lösning där Soraya och Ralph flyttade in i enplansvillan som Ralphs mamma bott i sedan 1994, och hon till ett hus på tomten – bara 30 meter från Soraya och maken.

Så det råder inga tvivel om att Ralph - och även Soraya - står Margitta nära. Och Margitta kan alltså också vara med och fira den speciella dagen som Soraya nu ger besked om.

Sorayas ord: "I elva år har det varit vi"

Ralph har nämligen blivit ett år äldre vilket Soraya väljer att uppmärksamma med en hyllning till maken. I ett känslofyllt Instagraminlägg skriver hon:

"I elva år har det varit vi och det är utan tvekan de lyckligaste åren i mitt liv.Idag fyller han år, min livskamrat och stora kärlek.Grattis älskling! Så tacksam att du stod kvar ♥️".

De fina orden ackompanjeras av ett bildspel på Soraya och maken där deras kärlek för varandra verkligen lyser igenom. Se bara själva:

Foto: Skärmdump TV4, Instagram/sorayalavasani

Annons