Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pär Lernströms och hustrun Lindas beslut efter 19 år – båda överens

18 okt, 2024, 07:00
Här är parets gemensamma beslut.
Annons

Den älskade TV4-programledaren Pär Lernström är som vanligt högaktuell i rutan, inte minst nu, när talangjakten Idol firar 20 år.

Han gör sin vana trogen succé i rutan – och även privatlivet går som på räls. Här är Pärs kärleksknep med hustrun Linda, efter alla år ihop.

Pär Lernström om framtiden för Idol – då lägger han avBrand logo
Pär Lernström om framtiden för Idol – då lägger han av

Programledaren hoppar av Idol

Ja, Pär är dubbelt aktuell i rutan, både med Idol och All star-säsongen av Kockarnas kamp. Nu har också lördagsfinalerna dragit igång av Idol, vilket gör att Pärs helger är rejält uppbokade de nästkommande veckorna.

Annons

Dessutom rattar han ju sändningarna ensam, efter att parhästen Mauri Hermundsson låtit meddela att han försvinner från programmet:

”I höst är jag upptagen med att spela in ett annat program för TV4. Jag ser fram emot att berätta mer om det längre fram”, säger han till kanalen.

Full upp – med andra ord.

Pär Lernströms beslut med hustrun Linda

Pär har alltså ett späckat jobbschema, men ser alltid till att göra tid för familjen. Han har kilat stadigt med hustrun Linda Öhrn i dryga 19 år, och de har sina knep för att få tid för kärlek i hektiska tider.

Annons

Paret har nämligen kommit fram till att ha en kväll i veckan där de bara är med varandra:

– Det har känts viktigt och är en anledning till att vi resterande sex kvällar är bättre föräldrar, bättre som par och bättre vänner. Det händer att vi tränar och spelar en padelmatch men oftast har vi gått ut på restaurang och bara pratat under de här kvällarna, har Pär förklarat för Hemmets journal.

Linda Öhrn och Pär Lernström Elle-galan
Powerparet Linda Öhrn och Pär Lernström. Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons