Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Patrick Ekwall bryter upp efter lyckan utåt: "Växte ifrån varandra"

23 okt, 2024, 08:30
Ett kapitel har nått vägs ände för Patrick Ekwall.
Annons

Författaren Patrick Ekwall har tagit ett stormkliv in i deckarvärlden, och är aktuell med sin andra spänningsroman Skrattfesten. Och det är inte bara karriären som går spikrakt uppåt – även kärlekslivet går som på räls.

Förra året berättade han att han funnit kärleken på nytt, och nu väntar ännu en nystart. Patrick har nämligen brutit upp efter 15 år.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Patrick Ekwall lämnar – har brutit upp från huset

I juli i fjol bekräftade Patrick Ekwall relationen med PR-proffset Camilla Coene, och de kilar stadigt sedan dess.

Annons
Patrick Ekwall och Camilla Coene
Patrick Ekwall och Camilla Coene. Charlotte Brunzell/TT

De har dock inte tagit steget till att bli sambos ännu, och medan Camilla bor i en villa ute på Lidingö, har Patrick bott kvar i den Bromma-villa han bott i de senaste 15 åren.

Här bor han med dottern Tindra, i en lyxig villa på 250 kvadratmeter med stor trädgård. För Expressen berättade han dock i slutet av september att han tröttnat på huset – och ska flytta till lägenhet.

Och nu verkar affären gått i lås, och Patrick är redo att bryta upp. På Instagram delar han ett vemodigt inlägg:

Annons

– Tack och hej, huset ❤️Di har varit som en nära vän i snart 15 år och ibland kommer vi nog att sakna dig.Men på slutet växte vi ifrån varandra en aning och nu känns det helt fantastiskt med ett nytt äventyr.Bara ett par minuter bort, till alla som undrat.Nya tag, nytt tak över huvudet. Adios, amigo.

Därför bor inte Patrick Ekwall ihop med kärleken Camilla

Kärleken Camilla Coene har dock inte packat ihop sin villa, utan det dröjer ett tag innan de blir sambos.

– Hon bor med sina barn på Lidingö, det är långt härifrån. Jag och Tindra är rotade här, ingen av oss vill dra upp våra barn, det är barnen som är det viktigaste. Då får vi vara särbos eller någonting sånt... det är så töntigt att säga flickvän, men det funkar jättebra, sa Ekwall till Expressen.

I samma intervju konstaterade han att de har flyttplaner ihop, men att de ligger 5-6 år fram i tiden.

Foto: TT

Annons