Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Per Andersson syns tillsammans med ex-frun Malin igen – ett och ett halvt år efter skilsmässan

20 aug, 2024, 11:30
Det var i slutet av 2022 som Per Andersson lät meddela att han och frun Malin skiljer sig. Nu syns de ihop igen – så är relationen idag.
Annons

Det var mitt under en intervju med Carina Bergfeldt som Per Andersson i december 2022 berättade att han och hustrun Malin Carlsson skilt sig.

– Jag är nyskild. Det är en oväntad turn på livet, får man ändå säga, konstaterade han då.

Nu har det gått ett och ett halvt år sedan uppbrottet blev offentligt – och de forna äkta makarna har synts ihop.

Jenny Strömstedts krav på Steffo TörnquistBrand logo
Jenny Strömstedts krav på Steffo Törnquist

Per Anderssons nya liv efter skilsmässan

Per har talat öppet om sitt nya liv som singel, efter att ha varit gift i 25 år. Efter skilsmässan flyttade han till en egen lägenhet, bara 500 meter från Malin. Där har han bland annat bemästrat konsten att tillaga nudlar – som en riktig ungkarl.

Annons

Och han hade inte bråttom in i ett nytt samboskap:

– Det känns otroligt ointressant med en relation just nu, sa han till Expressen i januari 2023.

Dejtandet har han hållit fortsatt låg profil kring. När Per gästade Bianca Ingrossos talkshow i oktober i fjol, konstaterade han att det kanske var dags att kasta sig ut på marknaden:

– Jag har tänkt att jag ska göra det, lät det då.

– Jag har bott själv ett år snart, så nu ska man väl göra det snart?

Per Andersson med Malin Carlsson 2021.
Per Andersson med Malin Carlsson 2021. Karin Törnblom/TT
Annons

Per Andersson syns tillsammans med ex-hustrun igen

Hur det står till på kärleksfronten är han alltså förtegen kring, men nu visar han upp en annan fin relation – nämligen den till ex-hustrun Malin.

I helgen fyllde hon år, och toastmaster var ingen mindre än Per själv. Ja, de njöt av tid tillsammans, och visar att det går utmärkt att vara goda vänner trots att man inte längre är ett par.

– Tack för toastande i världsklass och ett gyckel som går till historien!, skriver Malin till sin ex-make på Instagram efter att Per grattat henne.

Redan när Per lät meddela att han och Malin skilt sig, underströk han att de fortsatt var jättegoda vänner. En relation som verkar ha hållit i sig alltså – så fint att se!

Foto: TT

Annons