Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernillas tårfyllda besked om mamma Christina, 86, – bekräftar misstankarna

11 okt, 2024, 18:30
Christina Schollin och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren kommer med ett känslofyllt besked om mamma Christina – som bekräftar det man kunnat ana.
Annons
Christina Schollins & Hans Wahlgrens magiska kärlekssaga!Brand logo
Christina Schollins & Hans Wahlgrens magiska kärlekssaga!

Stjärnglansen är stark i familjen Wahlgren/Ingrosso och går att härleda ända bak till Pernilla Wahlgrens föräldrar.

Ja, både Christina Schollin och Hans Wahlgren har haft framgångsrika skådespelarkarriärer, och som bekant har dotter Pernilla gått i deras fotspår.

Precis som mamma Christina och pappa Hans har hon ju sökt sig till rampljuset, vilket mor och dotter nu möts kring. Och i samma veva kommer ett känslosamt besked.

Christina Schollins tråkiga besked

Christina har ett imponerande CV och nu har hon faktiskt gett sig in i teatervärlden igen, denna gång med rollen som farmor Helena i Fanny och Alexander.

Pjäsen, som sätts upp på teater Galeasen, fungerar även som en slags terapi för Christina. Som hon sagt till TT:

Annons

– De perioder när man befinner sig på scenen och är i en annan värld, är i en annan människa, det är så läkande när man är i en sorgeprocess.

I samma intervju kom också Christina med ett sorgligt besked. Rollen blir hennes sista:

– Det här är min sista roll. Då inser jag att livet kan bjuda på flera överraskningar, men det är inget som jag planerar – även om jag älskar utmaningar.

Så att Pernilla tagit sig till Galeasen för att se sin mamma är inte konstigt. Och hon kan också bekräftar det man anat: Christina är fortfarande så bra på scen.

Pernilla Wahlgrens ord om Christina

"STOLT STOLT STOLT över min fantastiska mamma @christinaschollin som är fullständigt lysande och varm i sin roll som farmodern i den hyllade uppsättningen av ”Fanny & Alexander” på @teatergaleasen ! 🙌👏❤️", inleder Pernilla sitt fina inlägg med.

Hon fortsätter och berättar att kvällen sedan fortsatte i glädjens anda:

"Efter föreställningen gick vi till mammas hotell @hotelskeppsholmen och åt en mysig middag med den hyllade aktrisen..! 🌟❤️".

På bild får vi se Christina i sitt esse, alltså på scen. Men visst finns det en tråkig inramning – enligt Christina själv är detta alltså en era som snart är över.

Foto: Instagram/pernillawahlgren, TT

Annons