Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla och Christians hemliga bråk – bara månader innan bröllopet: ”Inte dina pengar”

06 sep, 2024, 05:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Max
Här bråkar Pernilla Wahlgren och Christian Bauer – om pengar.
Annons
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian Bauer

Det är en riktig pangstart i nya säsongen av "Wahlgrens värld" med många toppar och dalar.

Därför gifte sig Pernilla Wahlgren i smyg

Tv-tittarna bjuds in mitt i kaoset med Pernilla Wahlgren och Christian Bauers bröllopsplanering, men också den mer känslosamma ovissheten kring Hans Wahlgrens cancerbesked.

Det var nämligen i slutet av säsong 15 som Pernilla och Christian gifter sig under intima förhållanden hemma på Lidingö. Endast de allra närmsta var inbjudna. Anledningen skulle senare visa sig vara på grund av att Hans fått beskedet att han bara hade några månader kvar att leva.

Då har premiär 16 av "Wahlgrens värld" premiär

Nu är Sveriges mest kända familj igång med den 16:e säsongen av dokusåpan och det utlovas både högt och lågt.

Annons

I första avsnittet reser Pernilla och Christian till Marbella, där de ska ha sitt andra, mer spektakulära bröllop. Men det är inte bara glada miner på den korta resan. När de sitter i bilen får Pernilla plötsligt syn på ett mejl som handlar om tomtrenoveringen på hemmaplan.

– Vem är det som har skrivit något långt mejl här... Christian? Har du sagt att vi tycker att det är för dyrt?

Christian går genast till försvar och menar att det är Pernilla som anser att det blir alldeles för dyrt. Han själv tycker priset är rimligt.

Sångerskan kontrar med att renoveringsagan som är hennes villa redan har kostat henne mer än vad hon tänkt. Medan hon vill dra i handbromsen så tar Christian beslut utan henne.

– Det ska inte kosta mig en halv miljon. My fucking ass. Nu kommer jag få betala dyra pengar.

Pernilla och Christian i pengabråk: "Inte dina pengar"

Pernilla poängterar vidare att hon "blir irriterad" när människor tror att hon "sprutar ut pengar". Hon citerar Christian:

– "Vi beställer det här och det här". Jo jo, men det är mina pengar. Och jag kanske inte har lust att lägga onödigt mycket pengar på en onödigt dyr sten eller en onödigt dyr pool, säger hon och vänder sig till Christian:

– Ni kan inte bara komma och säga "hoppsan, nu behöver vi lite fler miljoner". Här står det att bara växterna till tomten ska gå på 900 000 kronor. Sedan behöver inte du bli så arg, för det är ju inte dina pengar.

Annons