Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Pernilla Wahlgren lämnar – mitt i Allsång på Skansen-säsongen

22 jul, 2024, 11:00
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har lämnat mitt i pågående Allsång på Skansen-säsongen. Allt har inte gått som tänkt...
Annons
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”Brand logo
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”

Pernilla Wahlgren, 56, är en riktig arbetsmyra som alltid lyckas hålla sig sysselsatt. Och sedan i fjol har hon också ett mycket speciellt sommarjobb, Allsång på Skansen.

Ja, detta är alltså Pernillas andra sommar som allsångsledare efter succén förra året och det råder inga tvivel om att artisten trivs:

– Man ser fram emot live-känslan, direktsändning, mötet med publiken, reaktionerna från tittarna där hemma och så den här blandningen av artister, sa hon till Svensk Damtidning inför premiäravsnittet.

Samtidigt är Pernilla bara människa. Även hon behöver pauser vilket blir tydligt nu när hon lämnat Sverige för varmare breddgrader – men där går inte allt helt enligt plan...

Pernilla Wahlgrens trista besked

På tisdagar ser vi Pernilla stå på Sollidenscenen och ratta direktsända Allsång på Skansen och mellan det pluggar hon manus.

Annons

Men det här är ju en uppgift som Pernilla kan göra på distans så därmed kan hon också lämna vårt avlånga land, även under allsång-säsongen.

Och detta är något Pernilla nu nyttjat. Närmare bestämt har hon skickat uppdateringar från Spanien där hon umgås med bland andra dottern Bianca Ingrosso, 29.

Men dessvärre har resan tagit en oväntad vändning. På Instagram låter artisten oss veta att hon drabbats av matförgiftning som verkligen tagit på hennes krafter:

"Återhämtning i dag efter plötslig matförgiftning i går…! 😩🤮Drack en frosen Margerita på Cappuchino, och det måste varit den som knäckte mig… Hört att sorbet och liknande kan vara känsligt i värmen", skriver Pernilla.

Hon lägger till:

"Sista bilden är innan jag blev dålig , och såg fram mot en trevlig middag nere i hamnen i går kväll…! Det blev ingen middag , kan jag säga…! 🤢".

Så hanterar SVT Pernillas sjukdom

Så Pernilla har några jobbiga dygn i bagaget men hon har inte nämnt om tisdagens allsång är hotad. Däremot har SVT tidigare berättat för Svensk Damtidning att det alltid finns en plan B utifall att Pernilla skulle bli sjuk:

– Gällande om Pernilla skulle bli sjuk: vid eventuella sjukdomsfall så finns det alltid en plan B men hur den ser ut är inget som vi kommunicerar ut, lät det från SVT:s presstalesperson Marilinn Almgren Klevhamre i juni.

Vi hoppas i alla fall att Pernilla kryar!

Foto: TT

Annons