Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla Wahlgren måste lämna älskade lyxvillan – efter så kort tid

21 aug, 2024, 18:00
Foto: TT
Pernilla Wahlgren måste lämna.
Annons

Sommaren börjar lida mot sitt slut – och medan många återgår från semestern har Pernilla Wahlgren å sin sida äntligen fått lite ledigt.

Hon har ju hållit hov på Skansen hela sommaren, och nu är säsongen slut. Kort efter säsongsavslutningen tog hon sitt pick och pack till semesterhuset i Marbella – som hon nu lämnat.

Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”Brand logo
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”

Pernilla Wahlgrens stora lycka med maken Christian

Pernilla Wahlgren älskar att samla sin stora familj under samma tak – och tur är väl det. För familjemedlemmarna fullständigt vallfärdar för att umgås över mysiga middagar och fikastunder i hennes pampiga Villa Wahlgren och semesterhuset Casa Pina på Marbella.

Annons

Huset i Spanien går varmt, är inte Pernilla där kan man räkna med att nån av barnen eller vänner njuter av den lyxiga poolen, hisnande utsikten och vackra inredning.

Och Pernilla är proffs på att själv utnyttja huset. Så fort schemat tillåter åker hon ned – gärna med maken Christian Bauer – för en liten weekend i solen.

Det gjorde Pernilla helgen efter Allsångs-avslutningen, men det blev bara en kort, men hektiskt, visit.

Därför lämnade Pernilla Wahlgren lyxvillan

Ja, Pernilla och Christian var bara i Marbella ett par dagar, men hade ett tydligt syfte: att planera det stundade bröllopet.

Annons

– Massa viktiga möten avklarade i rask takt, och i går kom världens bästa Urban Näsvall hit, som styr upp ljud och ljus - då det blir underhållning av världsklass på bröllopet..! 🎤🤩Säger inte vem - men det rör sig om Sveriges största manliga popartist som har lovat att dyka upp…! 🤫🤔😅⭐️❤️, skrev Pernilla på Instagram i veckan.

För visst ska bröllopet äga rum just i Marbella, och nästa gång paret åker ned dit kommer det vara just av den anledningen. Därför lämnar Pernilla nu villan i Spanien för den här gången, förväntansfull inför vad som stundar:

– Utvilad , fullmatad med vackra palmer och berg och förberedd inför det som komma skall, tackar jag Marbella för denna gång..! 🌴⛰️🙌Nästa gång vi åker ner blir det längre vistelse och tillsammans med våra älskade vänner och familj…!Can’t wait!!!

Foto: TT

Annons