Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla Wahlgren tar hand om mamma Christina – beskedet om hemmet: "Får fälla tårar"

19 aug, 2024, 15:00
Christina Schollin och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren kommer med ett känslofyllt besked om mamma Christina Schollin – och hennes hem.
Annons
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren, 56, är inte bara en av Sveriges främsta underhållare – hon är också otroligt familjekär.

Det får vi se både i Wahlgrens värld och på artistens Instagram som följs av 873 000 personer, och nu senast är Christina Schollin, 86, i fokus.

Ja, i ett känslosamt inlägg visar Pernilla upp omsorg för sin mamma, och kommer även med ett känslosamt besked kring Christinas hem.

Pernilla Wahlgrens fina omsorg

Det råder inga tvivel om att Pernilla gör allt för sina nära och kära och tar hand om dem. Tidigare i år publicerade hon en jobbannons på sin Instagram där hon sökte en assistent till sina föräldrar i hemmet på Lagnö:

"Assistent sökes til mina fina föräldrar. Glad, positiv gärna vårdkunnig person som ska kunna finnas tillgänglig för att hjälpa två äldre med service och hjälp i hemmet i form av stöd, viss matlagning, ärenden, värme och omtanke. Några timmar varje dag på Norra Lagnö. Körkort och egen bil krävs", gick då att läsa.

Annons

Två månader senare gick Pernillas pappa, Hans Wahlgren bort, så numera bor Christina själv i det röda huset på Värmdö.

Men hon får ofta besök av sin familj. Inte minst Pernilla, som nu också berättar om en av de senaste träffarna med Christina i villan som Pernilla själv växte upp i:

"Sån fin dag det blev ute hos min lilla mamma @christinaschollin i det stora röda huset…! ❤️ Vi mös och provade mammas hattar till bröllopet och jag hittade @benjaminingrosso ” s gamla Valentine-kort som han gjort till sin älskade morfar när han var liten…!", skriver Pernilla bland annat.

Pernilla Wahlgrens känslofyllda ord

Pernilla fortsätter och beskriver vilka känslor som väckts i henne och tar hjälp av en textrad från sonen Benjamin Ingrossos låt "Det stora röda huset":

"Så fina minnen som finns kvar och som värmer hjärtat när man hittar…! ❤️🙏”Vi får fälla tårar Det är helt ok Och allting som jag ser nu vill jag visa dig” ❤️🕊️".

På bild får vi se Christina och Pernilla hålla om varandra, och deras kärlek för varandra lyser igenom.

Foto: TT, Instagram/pernillawahlgren

Annons