Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla Wahlgren och Christian nygifta – men har tagit paus i relationen

26 sep, 2024, 15:00
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har sagt "ja" till varandra igen. Men det finns mycket som döljer sig bakom den lyckliga ytan – som en paus.
Annons
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian Bauer

Den 14:e september gifte Pernilla Wahlgren och Christian Bauer sig igen, denna gång under storslagna former.

Ja, till skillnad från i fjol - då paret höll en hemlig ceremoni enbart för de absolut närmaste - var runt 130 gäster inbjudna till soliga Marbella.

Pernilla och Christians lycka gick nästan att ta på. Men det var faktiskt inte alltid självklart att de skulle bli dem – en period tog de en paus i relationen.

Christian Bauer: "Jag fick kämpa"

Pernilla var länge känd som den "eviga sigeln". I intervju efter intervju pratade artisten om hon hur bra hon trivdes i sin ensamhet, sedan klev mr. Bauer in i hennes liv.

En period höll Pernilla sin nya pojkväns identitet hemlig för omvärlden, men när hon väl visade upp honom gick det undan. Inom loppet av två år var de sambor och förlovade.

Annons

Så utåt verkar deras kärlekssaga gått som på räls. Men i efterhand har både Pernilla och Christian pratat om den lite trevande första perioden, då artisten hade svårt att släppa in Christian helt:

– Jag fick kämpa, det fick jag. Och det var lite svajigt i början. Hon var lite avvaktande. Men man måste förstå henne också, hon hade inte träffat någon ordentligt på flera år. Samtidigt som hon var lite rädd, så var hon nog mogen att kliva in i något moget, sa han till Expressen i fjol.

Pernilla om pausen med Christian

Pernilla har gått ett steg längre och berättar hur hon och Christian till och med tog en paus i dejtandet:

– Vi sågs på några dejter. Men det ledde faktiskt inte till så mycket. Vi tog en paus i dejtandet kan man säga. Jag hade så mycket jobb och kunde inte fokusera, sa hon i podcasten Wahlgren & Wistam 2021.

Men artisten och Christian valde alltså att ta upp dejtandet igen. Och tur är väl det, i dag är de nygifta - för andra gången - och känns självklara i varandras liv.

Foto: TT, Instagram/pernillawahlgren

Annons