Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla Wahlgren stora chock på smekmånaden – slutade i tårar: “Vad är det här?!”

24 sep, 2024, 17:30
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Pernilla Wahlgren.
Foto: TT, Instagram/Pernilla Wahlgren.
Pernilla Wahlgren och Christian Bauers smekmånad i Sri Lanka gick inte helt som planerat...
Annons
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian Bauer

Nyligen gifte sig Pernilla Wahlgren och Christian Bauer sig för en andra gång.

Det blev en bröllopshelg i flera akter – lyckad och fylld av kärlek!

Paret tog sig direkt från Marbella till Sri Lanka för smekmånad. Det blev en resa som inte gick helt som planerat...

Bröllopspresenten som ledde till tårar

Förra helgens gifte de sig igen – Pernilla och Christian bjöd in släkt och vänner till en storslagen fest i deras älskade Marbella i Spanien. En lycklig Pernilla delade med sig av bilder från bröllopet på sin Instagram!

Nu är de iväg på smekmånad där första stopp blev Sri Lanka och därefter Maldiverna.

Trots att de har semester har Pernilla inte tagit paus från allt. Under resan har hon hunnit med att spela in sin podcast Wahlgren & Wistam tillsammans med kompisen och brudtärnan Sofia Wistam.

Annons

I avsnittet berättar Pernilla att hon hade köpt en utflykt till Christian i bröllopspresent. Resan skulle ta de till ett buddhistisk tempel men slutade i tårar...

"Jag var riktigt deppig"

– Vi skulle till det där templet och det var en dag av resor. Det tog aldrig slut. Vi åkte flera timmar först till templet, vi kom dit, inleder Pernilla i podcasten, och fortsätter:

– Sedan så ska vi då därifrån ta oss till ett tåg, ytterligare tid i bilen. Och någonstans där skulle du och jag försöka spela in podden. Och jag skrev att det här tåget trodde jag skulle ta tre och en halv timme. [...] Det visar sig att det var fyra och en halv timme och det här tåget var skrangligt, slitet. Det var som att sätta sig på en överfylld tunnelbanevagn som har hängt med sedan 80-talet.

Pernilla berättar hur det inte fanns någon servering på tåget och att varken hon eller Christian inte hade hunnit äta någon frukost. De bestämde sig för att kliva av tåget i ett litet samhälle mitt ute i ingenstans.

– Det har ju aldrig varit en turist i den här staden någonsin, vi var de enda utlänningarna. Folk tittade på oss som att liksom ”vad är det här för folk?!".

När de avbröt tågresan blev de tvungna att snällt be guiderna de hade bokat att ta sig dit de klivit av tåget. När guiderna förklarar att det kan ta upp till en timme för dem att ta sig dit brister det för den trötta och hungriga Pernilla.

– Jag var så trött på att åka. Jag var så trött på att vänta. [...] Nej, jag var riktigt deppig.

Tillslut kom guiderna och en lyckad utflykt kunde bli av till Pernilla och Christians stora glädje!

Foto: TT, Instagram/Pernilla Wahlgren.

Annons