Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla Wahlgrens hemliga löfte till Christian Bauer – inte långt innan bröllopet

29 aug, 2024, 04:03
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Instagram, TT
Pernilla är exalterad över kommande bröllopet – och passar på att hylla både Christian och sin pappa Hans.
Annons
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian Bauer

Bröllopsklockorna hörs i horisonten av den spanska turiststaden Marbella.

Det är snart dags för vår största tv-profil Pernilla Wahlgren att ännu en gång säga ja till sin Christian Bauer.

Därför gifte sig Pernilla och Christian i vintras

Denna gång blir det i värmen, med en desto större skara gäster. Pernilla och Christian är nämligen redan gifta. Många ställde sig frågan kring varför de valde ett vinterbröllop, och det var inte förrän senaste säsongen av ”Wahlgrens värld” som tv-tittarna fick sig en förklaring.

”En säsong fylld av det som är viktigast i livet. Familjen, kärlek och gemenskap..! Och att ta vara på livet medan det ges…!”, skrev Pernilla inför nya säsongen.

Anledningen till det hastiga vinterbröllopet visade sig vara eftersom Hans Wahlgren blev sjuk i cancer och fick beskedet att det inte fanns mycket tid kvar.

Pernillas kärleksfulla ord till Christian Bauer

Nu har det gått några månader sedan Hans somnade in för sista gången. Och mitt i sorgen har Pernilla och Christian planerat sitt kommande sommarbröllop.

Annons

Det hela kommer utspela sig i Spanien, framför en drös vänner och familj. Och att Pernilla är exalterad är svårt att gå någon förbi:

”Chrille min Chrille… Kan inte fatta att jag snart ska få gifta mig med dig - igen..!Denna gång, det bröllop och den bröllopsplats som vi bokade för längesen och som vi nu planerat så länge att vi snart går in i väggen båda två..! Mest du! Men tillsammans med alla våra vänner och familj ska vi ska snart ha livets bröllopsfest - och fira just ’livet’..!”, skriver hon på Instagram.

Pernillas ord om Hans Wahlgren – månader efter hans död

Pernilla passar även på att hylla sin pappa, som hon är säker på tittar ner på brudparet från himlen med stolta ögon:

”Min älskade pappa kommer vara så saknad men han kommer vara med oss i våra tankar hela tiden - och jag är SÅ lycklig och tacksam att jag tack vare vår snabbt bokade lilla vigsel i julas, fick möjligheten att gå fram till Christian i kyrkan med pappa vid min sida - innan pappa blev för svag…”

”Varje dag är en gåva - och att få dela livet och bli gammal med dig @cebebauer är den största gåvan jag kan få…!”.

Så fint!

Annons