Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla Wahlgrens känslofyllda beslut – efter omtalade kärleksuppbrottet

03 aug, 2024, 08:00
Pernilla Wahlgren
Att vara en av Sveriges kändaste personer innebär många nyfikna blickar på sig – inte minst mot kärlekslivet. Det vet Pernilla Wahlgren allt för väl.
Annons
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Pernilla Wahlgren, 56, är i princip uppvuxen i rampljuset vilket också innebär att vi fått följa henne genom olika skeenden av livet.

Och inte minst, kärlekslivet.

Ja, varje relation Pernilla valt att visa upp har blivit en omskriven sådan. Särskilt den första, med ex-maken Emilio Ingrosso, 59. Och nu har artisten tagit ett speciellt beslut i förhållande till sitt ex.

Pernilla Wahlgrens omtalade kärleksrelation

Pernillas och Emilios kärlekshistoria engagerade från första stund. Hon, en uppseglande och å så charmig artist, han – hennes bakgrundsdansare, som snart blev mer än så.

Annons
Emilio Ingrosso dansar bakom Pernilla Wahlgren
Emilio Ingrosso var Pernilla Wahlgrens bakgrundsdansare – sedan blev han hennes make. Foto: Roger Tillberg/TT

Gnistor uppstod mellan Pernilla och Emilio och 1989 välkomnade de sitt första barn till världen. 1993 sa paret "ja" till varandra under intensiva former.

Ja, intresset för bröllopet var av förklarliga skäl enormt och Pernilla har själv beskrivit det som en cirkus:

– När jag och Emilio gifte oss det var ju galet. Gästerna kom ju inte fram till oss på kyrkbacken för folk hade gått man ur huset i Laholm där vi gifte oss och varenda tv-kanal och tidning var där, sa Pernilla till Svensk Damtidning tidigare i år.

Annons

Men relationen skulle ta en sorglig vändning. 2002 skilde sig Pernilla och Emilio under dramatiska former och det är vitt känt att de inte lämnade relationen på god fot.

Och i några år skulle det förbli så innan Pernilla och Emilio båda valde att lämna det gamla bakom sig. Som Emilio sagt till Hälsoliv:

– Det är bara att försöka hitta vägen, för oss och för dem. Barnen kommer inte välja. Nu får vi gå vidare och föregå med gott exempel också för dem. Hålla på att tjafsa och gräva i det gamla gör att de tappar respekten för oss.

Och nu får vi se att den fredliga relationen är intakt. Pernilla har nämligen tagit ett speciellt beslut – att hänga med sin ex-make i hans hem i Spanien.

Annons

Pernilla Wahlgrens beslut kring exet

Det går att se på Bianca Ingrossos, 29, Instagram. I flera stories visar hon hur hennes mamma och pappa umgås. Bianca skriver bland annat:

"Att komma hem till sin pappa och hitta sin mamma sittandes på hans terass".

Pernilla Wahlgren sitter på Emilio Ingrossos terass
Pernilla Wahlgren hemma hos exet Emilio Ingrosso – till dottern Biancas stora glädje. Foto: Instagram

Ja, det är uppenbart att Pernillas beslut väcker känslor hos Bianca, som inte alltid sett sina föräldrar komma överens.

Foto: TT, Instagram

Annons