Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla Wahlgrens skräckscenario – veckor innan bröllopet: “Så förvirrad”

27 aug, 2024, 09:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Pernilla Wahlgren.
Foto: TT.
Pernilla Wahlgren stöter på problem – bara några veckor innan stora dagen.
Annons
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”Brand logo
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”

Pernilla Wahlgren, 56, är redan lyckligt gift med Christian Bauer, 58 sedan december 2023.

Det blev ett intimt och påskyndat bröllop till följd av att Pernillas pappa Hans Wahlgren insjuknade i cancer.

Nu ska de gifta sig igen och denna gången slår de på stort men bara veckor innan grips Pernilla av panik.

Greps av panik

Om drygt en månad ringer kyrkklockorna återigen för Pernilla och Christian. Bröllopet kommer äga rum i Marbella – familjens älskade tillflyktsort. Allt står däremot inte helt klart – något som gör Pernilla stressad.

Tillsammans med kompisen Sofia Wistam har Pernilla podden Wahlgren & Wistam. I det senaste avsnitten berättar Sofia om när Pernilla insåg vad hon glömt bort att fixa till bröllopet.

Pernilla Wahlgren.
Snart gifter dem sig igen! Foto: Karin Törnblom/TT

– Det är roligt att Pernilla frågar mig nu: ”Har du bestämt vad du ska ha på dig på bröllopet?”. Alltså bröllopet som är om en månad, när Pernilla ska gifta sig. Då säger jag: ”Ja, jag är ju tärna. Så jag har ju tärnklänningen". Och du bara "Oj! Det har jag glömt bort!", berättar Sofia.

Annons

Pernilla svarar:

– Nej men alltså jag är så förvirrad, Sofia. Det är så mycket bröllop i mitt huvud just nu, med allting. Det ska väljas kläder till mig... Jag har inte ens bestämt vad JAG ska ha på mig när jag gifter mig.

"Det vill man ju inte!"

Precis innan de skulle sätta sig för att spela in avsnittet passade Pernilla på att prova brudklänningar.

– Det var så roligt när jag ringde på här alldeles för en kvart sedan så öppnar du i värsta underkläderna, raffset:et. Då står du och provar brudklänningar. Men tänk om det hade varit en budkille?, säger Sofia och skrattar.

Vilka klänningar det blir för både Pernilla och hennes brudtärnor återstår att se – Pernilla har nämligen en hel del att prova ut.

– Jag har en som är otrolig. Men den är nog för lik den andra som jag gifte mig i så då kommer folk tro att ”aha, hon har på sig samma”. Det vill man ju inte!, säger Pernilla i avsnittet.

Foto: TT.

Annons