Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernillas trista besked till mamma Christina – stoppad på bröllopet

12 sep, 2024, 22:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Pernilla Wahlgren.
Foto: TT.
Idag gifter dem sig – Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har flugit ner sin familj för en fullspäckad helg i Marbella. Gästerna måste däremot följa några regler...
Annons
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Den stora dagen är här! Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har samlat sina nära och kära nere i Marbella i Spanien för en helg i kärlekens tecken.

Fredagen den 13:e som sägs bringa otur ser ut att gå åt en helt motsatt riktning!

Dagen innehåller däremot några regler. Något Pernilla kunde avslöja när hon gästade Rix Morronzoo! Frågan är hur mamma Christina Schollin ställer sig till det hela?

Nu gifter dem sig

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer ska gifta sig för en andra gång och slår på stort med en fullspäckad bröllopsdag nere i Marbella!

Familj och vänner har flugit ner för att fira kärleken och Pernilla har redan hunnit dela med sig av kärleksfulla bilder på sin Instagram. Under torsdagskvällen stod en förfest på schemat och det bjöds på dans, mat och mingel.

"Vi kunde inte fått en bättre start på vår bröllopshelg!", skriver Pernilla på sin Instagram. Det blev en härlig uppladdning inför dagens vigsel.

Annons

Det är mycket att hålla koll på inför och under både vigseln och middagen. 130 gäster har samlats och alla som vill ska få hålla tal till brudparet.

Pernilla har däremot satt upp några regler så att det hela ska flyta på och nu stoppas bland annat Christina Schollin från att hålla tal längre än tre minuter.

Christina Schollin stoppas på bröllopet

Det var när Pernilla gästade radioprogrammet Rix Morronzoo som hon kunde avslöja en regel hon satt upp inför bröllopsmiddagen.

– Har ni satt någon gräns för talen? En minut i er familj kan ju vara som 30 minuter, frågar programledare Laila Bagge.

– Vi har satt en gräns på talen på tre minuter, förklarar Pernilla.

Pernillas mamma Christina Schollin har precis som Pernilla en nära relation till sina barn och barnbarn. Det vore därför inte konstigt om hon håller ett kärleksfullt tal till brudparet ikväll. Kanske görs ett undantag i hur långt hennes tal får vara – hon är ju faktiskt den som känt Pernilla längst.

Foto: TT, Instagram/Pernilla Wahlgren.

Annons