Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Peter ”Foppa” Forsberg nyförälskad – berättar om lyckan: ”Fantastiskt”

14 sep, 2024, 08:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Peter "Foppa" Forsberg är riktigt glad!
Annons
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottetBrand logo
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottet

För drygt ett och ett halvt år sedan gav kändisparet Peter "Foppa" Forsberg, 51, och Nicole Nordin, 37, ett oväntat besked.

Peter "Foppa" Forsberg och Nicole Nordin separerade maj 2023

De hade bestämt sig för att gå skilda vägar, ett noggrant genomtänkt och gemensamt beslut:

”Efter mycket funderande och noggrant övervägande har Peter och jag bestämt oss för att separera som ett par. Beslutet att ta respektfullt ta lite tid ifrån varandra är gemensamt och gjort av kärlek.”, skrev Nicole Nordin då i ett inlägg på Instagram.

Han är Nicole Nordins nya kärlek

Sedan dess har mycket hunnit hända. Nicole fann kärleken på nytt i den framgångsrika entreprenören Marc Nylander, grundare av märket Ka Yo.

Annons

Paret har flitigt setts till på varandras sociala medier och ser mer kära ut än någonsin, både på Nicoles hemmaplan Schweiz och på utlandsresor.

För det är ju nämligen så att Nicole bestämde sig för att leva kvar i Schweiz även efter separationen från Peter "Foppa" Forsberg.

Så bor Peter "Foppa" Forsberg

Det forna paret hade och har fortfarande sin bas i landet, och Foppa verkar inte heller ha några planer på att flytta hem till Sverige så länge barnen trivs.

– Jag vet inte. Det är inte bara jag som bestämmer det heller. Vi är två om det där, om vi ska bo kvar eller inte. Vi får se vad barnen tycker och tänker när de blir lite äldre också, säger han till Expressen.

6 kärlekspar i Let's dance – så gick det sen!Brand logo
6 kärlekspar i Let's dance – så gick det sen!

Hockeylegenden seglar över Atlanten

Nyligen befann sig Peter däremot varken hemma i Sverige eller i Schweiz. Han fick nämligen frågan om att vara med i nya säsongen av "Över Atlanten", där en rad kändisar kastar loss för att segla över det stora havet tillsammans. I Foppas säsong ser vi bland andra Suzanne Reuter, 72, Anders "Ankan" Johansson, 50, och Clara Henry, 30.

Annons

Den säsongen spelades in inte långt efter uppbrottet från Nicole. Då var en hel del fortfarande oklart mellan det forna paret och den stora frågan handlade om boendesituationen.

Peter "Foppa" Forsberg om nya husköpet

Han blev nämligen ägare till en otrolig villa i Storhogna så sent som förra året. Villan är belägen inte långt från skidorten Vemdalen, vilket ska utnyttjas till max!

Och Peter "Foppa" Forsberg är som nyförälskad i det tio miljoner kronor dyra huset:

– Det är fantastiskt där. Jag vill vara där så mycket som möjligt, säger han till Expressen.

Annons