Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Peter Settman om beslutet med hustrun Carmen: “Inga barn”

01 okt, 2024, 15:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Peter Settman.
Foto: TT.
Peter Settman öppnar upp om beslutet att inte skaffa barn med hustrun Carmen Navis.
Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Peter Settman, 55, är en veteran när det kommer till underhållning. Hans arbete framför och bakom kameran har gjort honom till en av Sveriges mest framstående profiler i branschen.

2018 möte han för första gången hustrun Carmen Navis. De arbetade tillsammans med ett tv-projekt Camrens hemland USA och fattade snabbt tycke för varandra.

Deras kärlek har vuxit sig starkare för varje år och för snart ett år sedan sa de officiellt ja till varandra och gifte sig. I en intervju med Aftonbladet öppnar de upp sig om beslutet att inte skaffa några barn.

"Väldigt kär"

Det blev ett oförglömligt bröllop i den italienska byn Fasano på lyxhotell Masseria Calderisi. Nu snart ett år senare lyser kärleken mellan Peter och Carmen lika starkt.

Annons

– Tänk att det nästan har gått ett år. Det känns helt fantastiskt och jag är väldigt kär. Det är underbart och vår relation växer hela tiden, säger Peter Settman till Aftonbladet och fortsätter:

– Kärlekslivet får fem plus om det är max. Det är ju hundra procent och full pott.

Peter Settman.
Peter Settman och hustrun Carmen Navis firar ett år som gifta. Foto: Karin Törnblom/TT

Till Aftonbladet förklarar makarna hur de pendlar mellan Sverige och USA och att de varit i Sverige sedan midsommar.

– Jag är här i Sverige något oftare, men så fort vi kan åker vi hit båda två, säger Peter.

När det kommer till barn har Peter fyra söner sedan tidigare medans Carmen inte har några egna barn. För Aftonbladet öppnar de upp sig om beslutet att inte skaffa några gemensamma.

Öppnar upp om beslutet att inte skaffa barn

– Jag har inga barn. Men Peters pojkar är mina pojkar och jag älskar dem väldigt mycket. Det räcker för mig och vi älskar att ha vår frihet. För mig har det aldrig känts så viktigt med barn. Men jag gifte mig med Peter och då blev jag också förälskad i hans barn. Allt känns helt komplett, säger Carmen.

– Vi njuter verkligen av livet, säger Peter och håller med Carmen.

Peter kan även avslöja att de bor tillsammans.

– Hon har flyttat in hos mig. Som stockholmare så är ju allting så nära och tätt. I Los Angeles är det så extremt utspritt vilket gör att ska man ha nån chans att ses så är det bättre att man utgår från samma plattform.

Foto: TT.

Annons