Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Programledaren oenig med Benjamin Ingrosso – får nog i direktsändning: “Kom igen”

03 okt, 2024, 17:30
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Benjamin Ingrosso.
Foto: TT.
Programledaren Gry Forsell går emot Benjamin Ingrosso och ryter ifrån.
Annons
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Benjamin Ingrosso, 27, är en av Sveriges mest populära artister. På Rockbjörnen i år vann han priset "Årets manliga artist" för sjunde året i rad.

Hans framgångar har gjort honom till en förebild för unga som drömmer om en stor musikkarriär. En som har honom som förebild är artisten Arwin, 16 år, vars musik faktiskt har hyllats av Benjamin själv.

Programledaren Gry Forssell håller däremot inte med Benjamin och anklagar artisten Arwin för låtstöld.

Gry Forsell går emot Benjamin Ingrosso

Gry Forssell, 51, är en av Sveriges mest omtyckta programledare och höll länge i tv-program som Sommarkrysset, Gladiatorerna och Körslaget på TV4.

Idag hör vi henne främst i radio i hennes egna radioprogram Gry med vänner i Mix Megapol. Programmet har flera återkommande segment som uppskattas av lyssnarna.

Annons

I ett av dessa diskuterar programledarna låtar som de tycker påminner om andra. I segmentet låter de lyssnarna rösta på om låtarna bör fällas eller inte fällas för låtstöld.

Gry Forssell.
Programledaren Gry Forssell håller inte med Benjamin Ingrosso och anklagar hyllade artisten Arwin för låtstöld. Foto: Karin Törnblom/TT

I en av deras senaste sändningar skickade en lyssnare in artisten Arwins låt För bra för att vara sant. Lyssnaren tyckte låten påminde om Glenn Mederios låt Nothing's gonna change my love for you.

Arwin vars fullständiga namn är Arwin Ismail, 16 år, har trots sin unga ålder redan släppt flera låtar och hyllats av både Benjamin Ingrosso och Edvin Törnblom.

När Gry och hennes vänner satte på låtarna var Gry snabb med att reagera.

"Kom igen"

När refrängerna på Arwins låt För bra för att vara sant och Glenn Mederios låt Nothing's gonna change my love for you spelades i Mix Megapol röt en bestämd Gry Forssell ifrån.

"Det är ju samma låt! Kom igen ”Bodis” fäll!", säger Gry i radioprogrammet Gry Forssell med vänner.

Gry ropar på advokaten Thomas Bodström som ibland gästar programmet.

"Det blir en fällning, det var ju en direkt efterapning hela vägen", säger han i programmet.

Foto: TT.

Annons